Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
veze
őstag
aniko szép csendben jön fel.. és a finaléban majd még ö lehet a befuto..
-
mephi666
nagyúr
válasz
Woodslave #26193 üzenetére
utána alkeszosz mondhatná, hogy: "akkor lacikám, elszámoltál volna valamit? ha mögöttem 2millióan állnak és mögötted 5millióan, akkor hogy lett ez 90-10? 45 millióan állnának mögöttem, vagy mögötted csak 222ezren?"
ui: egyébként laciról már rég kiderült, hogy nagy szájharcos... (és ezt is csak a másik háta mögött műveli) milyen "kemény" lenne egy párbajon? némán-sutyiban szemmel verne mindenkit? de nem túl feltűnően?
-
pro70
senior tag
...Vagy jól be voltak málnázva....
...akkor szokott ez lenni, mindenki szeret mindenkit ill. annak nyalnak, akinek tisztán még a közelébe se mennek....másnap meg verik a fejüket a falba....
(#26190) mephi666 Lacit akkor is felejtsd el, kizárhatjuk...ő a mentsvár meg ugye mentor...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Woodslave #26185 üzenetére
az egyetlen dolog, amit tehetne és a szememben megbocsátást nyerne: ha kivinné lacit és kint hagyná
"nesze neked, b@zmeg, elitalakulatos sz@rkavaró terminátor"
szerintem laci a hülye taktikázásával és keménykedésével már azok szemében is kezd ellenszenvessé válni, akiknek mondjuk az első hónapokban bejött a stílusa...
következő párbaj: alkeszosz vs laci? vagy esetleg szandika most kiesik, alkeszék erzsire raknak, éva dönt döntetlen miatt és erzsi akárkit is visz, kint marad?
de szép is lenne...
-
koshmar
addikt
Tehát ezután is "lúdtáncos" lesz, csak most már tudni fogják, hogy milyen is valójában.
Mondjuk az ilyen füstös lebujokban nem számít, hogy ki ő...darál0w Én lassan az egész összefoglalósdit kezdem trágyának érezni.
Unalmas...dízelracer: Hát ez az!!
Saját maga elől dobja el a lehetőséget... -
darál0w
Jómunkásember
válasz
dízelracer #26181 üzenetére
ismertség.
tegnapi összefoglalo első része trágya.
-
Woodslave
félisten
vagy csak megy a kammerolás, hogy ne legyen egyértelmű a kihívás, biztos rászóltak bent hogy csináljon feszkót.... Mondjuk ahhoz képest mennyire megbánta, hogy azt hangoztatta ki akar menni ez elég érthetetlen, de tök mindegy nem egy észlény magyarázzuk ezzel
-
zH.
senior tag
csak akkor hívja ki bélát, ha biztos kint akar maradni. éva 1hét alatt tuti benyal neki és előjön ezzel a "miért bántasz" vígszínházzal, tehát nem őt viszi ki. jerzy ellen visszamenne, ezt ő is tudja, őt nem fogja kivinni, már elvből sem. fogalmam sincs kit visz ki, de remélem évát és kint hagyja.
-
pro70
senior tag
p87 féle Dika@BRéla párbajnak van valami igazságalapja?
-
darál0w
Jómunkásember
na asszem megnézem a tegnapi részt...vagy max áttekerem, ha nagyon unalmas.
-
pro70
senior tag
válasz
darál0w #26165 üzenetére
Kérem tőcse ki!
íKú TESZT
Név: ahogy hívják):.........
Cím: (Ahol lakik):............
Kor: (Ahány éves):.........
Magasság: (ahány centire van a feje teteje a padlótól):.......
Súly: (ahány kilogramm az ön súlya):..................1.ön
a.igen
b.nem2.Szereti-e hogyha
a.nem
b.igen
c.nemigen3.Biztos benne, hogy?
a.Hogy?
b.Hogy mi?
c.Hogyne4.Ez az utolsó kérdés?
a.igen
b.nem
c.a helyes válasz a ‘b’5.Ha öt tehén fél óra alatt 57621 füvet harap le, akkor 57621 füvet öt tehén hány fél óra alatt harap le?
a.egy
b.nem egy
c.hülye vagyok nem tudom6.A macska legfőbb ismérve:
a.van
b.mindig lábbal lefelé áll
c.hét élete van.Mégis megbotlik7.Mije volt a Kőszívű embernek?
a.Neolit pészmékerje
b.Jókedve
c.27 sora8.Melyik a kakukktojás?
a.tyúktojás
b.Kinder tojás
c.Kakukktojás
d.Datolyás9.Benjámin lükébb, mint Zakariás. Zakariás éppoly gyagya, mint Teofil. Zénó tök zokni Taksonyhoz képest.Taksony totál hülye. Teofil és Zénó együtt dilisebb, mint Zakariás.Viszont Benjamin egyedül is tök dinka.
Ki a leghülyébb a társaságban?
..........................................10. Mi a különbség a krokodil?
.................................
11.Melyik értelmes üzbég szót lehet kirakni az alábbi betűkből?
üúcijöcuxz-....................
12.Egészítse ki:
A spenót az a boxkesztű számára mint tintahal a ............ számára.13.Karikázza be az x-et!
X
14.Most ikszelje be a karikát!
O
15. Mi az a REM fázis?
...................16.Akar-e belőle?
...................17.és ha nem hányat nem?
......................18.Janinak 10 sütije van.Négyen jönnek vendégségbe.Józsi erősebb, mint Csaba , János gyorsabban fut, mint Géza,viszont Janinak kék szeme van, és csak Peti szemüveges.Hány süti jut Gézának?
.......................19.Honnan korlátos a banán görbületi jellege:
a.felülről
b.alulról
c.Görbül a banán?20.Szereti-e Janó évát, mint kacsa a nokedlit?
a. jobban
b. csakúgy,mint
c. Hátha nem is21. Vegyen elő zsírkrétát és papírt.
22.Elteheti.
23.Soroljon fel 10. Indián törzset!
......................................
és még ötöt!..................
gyorsabban!..................24.írja le a különbséget a sas és a szálloda között!
...................
25.Saját értékelése szerint milyen az íKúJA?
a.Jó
b.Kiváló
c.Hálistennek negatív! -
pro70
senior tag
válasz
darál0w #26156 üzenetére
Mondjuk modink azt írta hogy "2 napig" ..Na csak azért mert tegnapelőtt Laudának meg nékem ki lett szedve pár hsz-ünk képpel mindennel......de azt egy külső "ember" intézte és nem a mi modink volt...
Hozzáteszem ettől még lehetett jogos...
(#26157) Tibii91
...Na folytassuk akkor...
-
-
darál0w
Jómunkásember
hát én hiába nyomkodtam...deladtam...nameg amugy is előre tudtam az eredményt. 105%.
(#26153) mdraco közöltek vele egy tényt.
(#26154) pro70 azon nem is csodálkozom hogy bennevoltál , de közben fogalmad sincs, h mi volt.
a meglepő az, h Lauda nem volt benne.
(#26155) kenwood3
ez hülye?
-
kenwood3
addikt
Tordas
Ildikó a Csillag születik-ben próbál szerencsét
A VV4 kiesett törtetőjét kérdeztük arról, hogy mi várta Őt a villa kapuin túl:
„Hát ugye ismert lettem, aminek Én nagyon örülök, hiszen mindig is célom volt, hogy ismert legyek, és elértem. Ez egy nagyon jó dolog, nagyon sok pozitívumot kapok ezáltal, és igyekszem kamatoztatni. Elkezdtem Czanik Balázzsal dolgozni, mint aerobic oktató. Megyek a Csillag születik-be megmérettetni magam, mint prózai előadó, szeretném, hogyha bekerülnék a döntőbe!„Ildikó reméli, hogy még több felkérést kap, tervei között szerepel, hogy Czanik Balázzsal karöltve kiadjon egy fitness DVD-t. A magánélet tekintve jelenleg egyedülálló, szeretne egy jó párkapcsolatot. A Való Világ eseményeit természetesen Ő is nyomon követi, Lacinak és Jerzy-nek szurkol.
-
pro70
senior tag
válasz
darál0w #26140 üzenetére
Nem vágom azt a veszekedést...
Tibivel ment a f@szkodás, Angelo írt hogy ne veszekedjünk...
...azt se tudtam miről beszélt....gondoltam legalább neki legyen yoo...
(#26153) mdraco Menjenek a f@szba...miköze van annak a csajnak bármihez...majd ha BRéla mögnyerte a lökvárt...akkor lehet gyalázni...
-
mdraco
őstag
-
Jim-Y
veterán
Nekem sajnos a lexikális ismereteim hiányosak, ebben a tesztben az összes reál kérdésre még sok is volt az idő, meg tippre 95%+ -ban helyesen is válaszoltam rájuk, a logikai ábrás feladatok meg még viccnek is rosszak voltak véleményem szerint..viszont a humán kérdések ..:S Na ott meg sokat veszítettem szerintem, egy példa: mindegyik közmondásról tudom h mit jelent, meg hogy mikor szokás használni még sem látom az analógiát:/ Vagy a kakukktojásos humán kérdések se voltak az erősségeim:/ nah mindegy
-
Daneeka
senior tag
Pont nem láttam a tegnapi adást pedig jónak tűnik. Rámegyek erre az iq-s szarra is szerintem, ovodás koromban elég jól toltam még.
Amúgy valahol azt írták, hogy Aleknek lehet valami mentális problémája, azért van nagy esélye a nyerésre mert pszichopata és nincsenek érzelmei.
Azért remélem ez nem igaz.
-
koshmar
addikt
Én egyszer 97-et értem el úgy, hogy a rendelkezésre álló idő kb. negyedét használtam ki.
Egyszer komolyan nekiállok. -
darál0w
Jómunkásember
érdemes megnézni a tegnapi összefoglalot?
így elolvasva semmi érdekes nem volt benne.
-
Maksifül
senior tag
Tahó Világ 103. napi forgatókönyv - Aki néz, sötéééééét
-
Motion_Blur
félisten
Alek + Bréla beszélgetnek a nappaliban, többiek alszanak.
ahogy kényesebb lett a téma, egyből elvették...
-
blunt
aktív tag
95 pontot értem el. ahhoz képest, hogy annó középiskolás éveimben 120 körül voltam, hát no comment. Az másfajta teszt volt (mármint tök más kérdésekre emlékszem), de most akkor is ég a pofám...
-
kpal
nagyúr
Alek van elzárva a legrégebb óta 106napja.
-
Ijk
nagyúr
válasz
runner 125 #26124 üzenetére
Kitöltheted hetedszerre is drágám, de akkor sem lesz 78-nál több (amit írtál privátban).
-
Sub_zero
csendes tag
válasz
kenwood3 #26120 üzenetére
Ez a műsor addig jó amíg van klikkesedés, balhé, kibeszélés meg poénok. Olivér kiesése szerintem elemi csapás volt ennek a műsornak. Amíg Olivér bent volt maguktól folytak az események anélkül, hogy a szerkesztőknek bele kellett volna nyúlniuk a műsorba. Most már bele kell nyúlniuk keményen, ezért küldték be Kaszáékat.
-
moma
őstag
válasz
runner 125 #26116 üzenetére
nekem volt egy időszak, amikor egyáltalán nem érdekelt, ilyen négy napok maradtak kis sorra, de most újra elkezdtem követni. ez a zenés hét jó volt. igazából az a baj, hogy tök belefáradtak már a játékosok is az egészbe.
-
kenwood3
addikt
válasz
runner 125 #26116 üzenetére
nem csak te érzed unalmas lett a VV Oli kiesése óta na meg az is a baj , hogy több ember van bent akit utálunk mint akit nem
sztem esélytelen , hogy Dika kint hagyná Brélát , de én örülnék neki legalább akkor már nem lenne ekkora arca
(#26117) Ijk az enyém is annyi volt , de nem mertem beírni de ha te beírtad akkor már én is közzé tettem
(#26122) Ijk én féltem , hogy bexónak
mod : A Jómunkásemberünk merre tekereg ? -
Ijk
nagyúr
Hehe, kitöltöttem az IQ tesztet, 95
Még középiskolás koromban csináltam ilyet szórakozásból, akkor 125 lett. Nemhiába, az évek hülyítenek -
runner 125
nagyúr
válasz
Motion_Blur #26109 üzenetére
Jaja, baromira le tudnak kötni engem is az ilyen jellegű műsorok.
- Pontosabban fogalmazva az ilyen csatornák műsora 80%-ban érdekel.
p87
Ez szerintem továbbra is fake.., bár majd kiderül.
Egyébként csak én érzem úgy, h már nincs akkora lelkesedés úgy az egész vv-vel kapcsolatban?!
Első sorban nem is a topikra gondolok (bár szvsz ezen is látszik), hanem magamra. A vízválasztó kb. akkor volt, amikor Oli kiesett - s, hozzá is tenném, h részemről abszolút nem dacból, de az elmúlt adások egyszerűen nem kötöttek le, pl. élőre már magasról teszek, max. akkor nézek bele, ha írtok valami érdekeset. Múltkor is kimaradt 1-2 összefoglaló, nem is hiányzott.
...
Gyógyulok?!mod.
Az viszont mekkora lenne bakker, ha Szandika kivinné Brécit és kint hagyná - nah akkor beindulna a buli.
-
-
Zin
őstag
Laci :kiviszem az alekot vagy az éva-t!Miert a becit,gigi-t miert nem viszi ki?
Lene szabalyt modositani köv vv-re mert ez szanalom igy! -
p87
senior tag
Úgy néz ki Dika tényleg Bécit foga vinni.
Jó lenne, de ne kiabáljuk el. -
moma
őstag
most láthattuk, hogy milyen lett volna a műsor, ha nincs bent a négyes...
és szandika megint eszik. még nem is lehet.
ez csaj úgy el fog hízni mire harminc lesz, hogy nem igaz. semmi önkontrollja nincs. -
moma
őstag
ez a kajálás egy tök vicces valami lehetett volna, de ezek annyira uncsik, hogy nem igaz.
-
kpal
nagyúr
válasz
Motion_Blur #26103 üzenetére
a kukira gondolsz Ő francia a radio 1-en műsorvezető.
-
Robb202
tag
Amúgy ez a 4-es gruppen kajálás mire fel?
-
pohár
félisten
válasz
runner 125 #26104 üzenetére
űrös, az jó, azt szeretem
-
runner 125
nagyúr
válasz
Motion_Blur #26103 üzenetére
Rá - s elkapcsoltam. Elvis, volt VV lakó.
National-en faxa műsor megy.
-
kpal
nagyúr
Belevaló !
26097) pro70ilyen is van
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI Vector 17 HX laptop / Intel i9 13980HX / Nvidia RTX 4080 12GB / 16GB RAM
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest