Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Jerzynek egyem azt az értelmes nézését.
-
Bencus88
nagyúr
Na az értelmes nézés
Nem görcsöltem rá
-
kpal
nagyúr
az összes közül Alek a intelligensebb Szandi az tömi a fejét
a zene nagyon ott van
-
Bencus88
nagyúr
itt dzserzinek már fordítani kell
Alek
-
moma
őstag
szandika mindig eszik
-
CHIPman
nagyúr
Buci megint hiperaktív. Bözsi meg cumizik majd rendesen.
-
baluka26
veterán
Na, a MENSA legalább nívós ájkjú teszt
-
hajtömeg
aktív tag
Értelmes ez a mai szavazás!
Az RTL folyamatosan úgy tesz,mintha nem értené miért tettek Szandira.
Úgyhogy most elmondom,hátha olvassák
Mert kint akarják látni ezt az elmebeteg Évát !
Sajnos ilyen szavazási lehetőség nincs. -
zazahoho
őstag
azért majdnem mindenkinek elég buta arcot vágott a teszt alatt
-
Bencus88
nagyúr
jerzsinek mennyi lesz az átlaga?
-
Motion_Blur
félisten
Juniorék menjetek már kifele!!!
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Motion_Blur #25982 üzenetére
Igen az a zene nagyon jó szám
-
Motion_Blur
félisten
Bucika reméljük már nem sokáig nézheted otthonról a műsort
ez a teszt alatt nem a Fűrész zenéje?
Éva már fosik, muhahahaaa
-
Maksifül
senior tag
Kezdetét veszi egy naponta jelentkező Tahó Világ-os /Való Világ/ sorozat a blogomon. Sokan nem tudják, de előre megírt forgatókönyv szerint készül a műsor. Bármiféle különbözőség a valósággal szemben teljes mértékben megengedett.
Remélem, tetszeni fog! Jó szórakozást!
)
Tahó Világ
102. nap forgatókönyvÉbresztő zene: Zalatnay Cini: Nem várok holnapig
Alekosz reggelre minden agyneműt elszed Évától, aki ezért marha pipa lesz, és megint leköpi Jerzy-t. Persze úgy kell beállítani, mintha Alekot akarta volna, csak Jerzy épp útban volt. Mindenesetre jó kis konfliktus lesz belőle, amit majd az összefoglaló végére teszünk be. Gigi ezen megint kiborul, és kirohan a mosókonyhába bőgni, ahol éppen Laci próbál könnyíteni magán, kezében egy újsággal, s értetlenül néz a lányra. Gigi persze itt sem tud megnyugodni és zokogva panaszolja az utána siető Jerzy-nek, aki még a turhát törölgeti, hogy ki akar menni.
Béci a délelőttöt a nappaliban tölti, és gyakorolja az olvasást. Amikor legutóbb ő próbálta felolvasni a villatahóknak küldött levelet a nézettség 23%-kal esett. Főleg azok a szavak okoznak neki gondot, amelyek végén ragok vannak. Éjszaka a riportszobába beküldünk egy logopédust, vele fogja gyakorolni a „Mit sütsz, kis szűcs?”-öt.
Szandika egész nap nem kel fel, de ez senkinek nem tűnik fel, mert ez teljesen megszokott tőle. Később kiderül, hogy azért bujkál a takaró alatt, mert egy gennyes pattanás nőtt a homlokára, és nem mer mutatkozni. Alekosz kivételével mindenki megpróbálkozik azzal, hogy megvigasztalja Szandit. Anikó ki akarja nyomi a pattanást, de Szandika nem hagyja neki, és csúnyán összevesznek, amin Ani kiborul. Alekoszhoz menekül, aki persze felajánlja neki, hogy szívesen feloldja a benne lévő feszültséget éjszaka a nyugiszobában. Ezen meg Éva akad ki, és mivel nincs ott Jerzy, leköpi Bécit, aki éppen elszundított olvasás közben.
Laci egész nap főz, de senki nem eszik az ebédből, mert nem mosta meg a kezét, miután Gigi rátört a fosókonyhában. Kénytelen-kelletlen megeszik mindent, mert kaját nem dobunk ki.
Alekosz hoppon marad, mert Anikó végül kibékül Szandikával. És hogy tanújelét adja, hogy egyáltalán nem haragszik, megint megujjazza a plazacicát.
Az esti összefoglaló kérdése:
Eláruljuk-e Bécinek, hogy ki köpte le alvás közben, vagy sem?
- igen
- nemFolytatást holnaptól naponta megtalálhatjátok a blogomon, vagy a Facebook-on
-
moma
őstag
válasz
kenwood3 #25978 üzenetére
de az a volt kocsma most alek lakása volt nem? hát, nem tudom fog e ürülni neki
bár lehet már azzal számolnak, hogy megnyeri a pesti lakást és ott fog élni
.
egyébként igaza van aleknek és évának talán. akik szandira raktak igyekeznek életbe maradni és így könnyen megúszták a kiválasztást. amúgy béla tegnap este az élőben mondott egy érdekeset. azt kérdezték tőle, hogy ha vissza jön éva és akkor amikor legközelebb lehet magára rakatja e a jeleket a béci és kiviszi e évát. és azt mondta hogy nem, mert ő a gyengéket fogja kiejteni ha ki lesz választva és az erősek közötti döntést meghagyja a döntőre. magyarul alek béla párharc nem lesz a döntő előtt, mert alek sem olyan aki kivinné hamarabb.
-
Ijk
nagyúr
De röhögnék ha Szandika még egy hétig szidná Alekot meg Évát és Gigi-t vinné ki.
-
pro70
senior tag
válasz
runner 125 #25967 üzenetére
Ha lehet választani, baloldali természetesen....rövid haj.....gyönyörű fülek, igéző szemek.....és ha jól látom ez az a fajta, amelyik nem esik le a loúróóóóó...
(#25964) Adonimus Szia...
..nem néztem Én se, de Laudától tudom hogy Stohl Andrást.....azt viszont 100%-ra tudom kit fog kivinni, ha érdekel...
-
moma
őstag
válasz
runner 125 #25967 üzenetére
az a durva, hogy az elején honnan indult szandika. mindenkit meglepett, hogy egy milyen kis kedves, jó kedélyű, aranyos lány. aztán ahogy jöttek a nehézségek és a terhelés teljesen szétcsúszott.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Motion_Blur #25965 üzenetére
-
Adonimus
senior tag
Hali. Kit választottak most ki? Nem láttam...
-
blunt
aktív tag
hajrá Éva!
-
-
kukinyo
addikt
válasz
Boxer001 #25954 üzenetére
Az nem szánalmas hogy az emberek többsége bemegy a munkahelyére reggeltől estig és mást gazdagít? És mindehhez egy darab kedve sincs.Inkább ezt csinálja mint hogy autót lopjon stb.
moma: Te honnan tudod hogy Alek mit fog csinálni? Én is kedvelem őt de ő is ebben a lekvárban él. -
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #25951 üzenetére
Nem hiszem hogy evvel rontaná az imidzsét.Ez már nem az a világ ahol nagyon válogathatunk a pénz keresési lehetőségek között.Meg ki tudja a szerződése hogy szól?
Igen is használjon ki minden lehetőséget (legalább is itt a karrierje elején) azután majd meglátjuk mi lesz belőle. -
Motion_Blur
félisten
válasz
kukinyo #25948 üzenetére
Nekem eddig semmi gondom nem volt azzal hogy ő 'haknizni' jár, fellépni, stb.
De ez a kétezer Ft-os ajándékutalványos gyertek el mert élménybeszámolok ez tényleg nagyon bazári.. azért jó lenne ha meghúzna egy vonalat, ami alá nem megy, mert azzal csak rontja az imidzsét
-
-
kenwood3
addikt
nem az istenünk , de jobban bírtuk mint a Rácz bagázst neki a döntőbe lett volna a helye 1 második hellyel és Aleknak lenni az elsőnek....De nem lehetett felvenni a tinihordákkal a küzdelmet , sajnos ez is ez alapján dőlt el mint az X-faktor
remélem Aleknak sikerül majd felette győzelmet aratnia
(#25945) Motion_Blur Alek majd kocsmát illetve alkoholt fog reklámozni -
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #25933 üzenetére
Ez hülye duma.
Vagy te nem pénzből élsz? Mindenki kihasználná hogy a rövid ismeretség alatt minél többet keressen. -
runner 125
nagyúr
Áh, Erzsinek az agykapacitása ehhez kevés.
Nem beszélve arról, h engem is irritálna - pláne Alekot -, ha egy ilyen személlyel kellene barátkoznom. Folytonos fáziskésésben van, a szavakat ismételi agyba-főbe, egy-egy összetettebb mondatra nem képes, borzasztó na.
mod.
Jah és igen, annó hangoztatta mindkét fél (Laci és Alek is) , h majd kiviszik egymást párbajozni... úgyhogy szerintem ennyire nem biztos Alek további nyugodt villaléte.
-
kenwood3
addikt
válasz
Motion_Blur #25933 üzenetére
sztem 1ül a házaspár az aki nem hajszolja a pénzt , ők mióta kiestek csak néha vannak benne a nekedvalóba gondolom oda kötelező elmenniük...ők az 1etlenek akik nem akarnak ebből hasznot húzni sztem
sztem Laciba is benne van az , hogy celeb legyen és mindenből pénzt húzzon
#25932) Tibii91 sztem is Éva...Dika ereje sztem abban rejlett , hogy benne volt a 4esbe de mióta kilépett sztem meggyengült -
Motion_Blur
félisten
válasz
kenwood3 #25931 üzenetére
Én majd azt a villalakót fogom tisztelni, aki ha kiesik, nem az lesz a legfőbb célja hogy pénzt csináljon, menjen haknizni százezerért, Győzikével parolázzon, vagy hülyét csináljon magából a nekedvalóban.. bár nagyon úgy érzem hogy ilyen nem lesz.
Talán Laci
Talán neki van egyedül olyan egzisztenciája, amihez nem kell még nagyobb bohócot csinálnia magából.
-
moma
őstag
válasz
runner 125 #25926 üzenetére
imo alek kapcsolata most jobb a többiekkel mint korábban, lehet mert erősen jött vissza a párbajról és már félnek provokálni. senki nem igazán támadgatja, még szandika is puhább lett vele, szóval szerintem nem lenne gondban. ráadásul nem hiszem, hogy bárki nagyon ki akarná vinni párbajozni már. szóval nem lesz nagyon rossz a továbbiakban így se úgysem neki. ráadásul az még javítana is az imázsán talán, hogy egy szál magában lenne a többiekkel szemben. egyébkén ha kiesne éva szerintem lenne aki átpártolna, mert elég hálás dolog alek mellett lenni népszerűségileg. mert az egyből láthatóvá válik. pl jerzsitől nem lenne rossz ötlet ez.
-
p87
senior tag
válasz
runner 125 #25923 üzenetére
Én is remélem, hogy Éva megy vissza, de lehet necces lesz.
Alekosz mellé kell Éva, ha egyedül marad az nem lesz jó, ezért van Évának nagyobb esélye mert Alekosz mellette áll, ha nem így lenne akkor szerintem nem lenne esélye. -
koshmar
addikt
válasz
runner 125 #25923 üzenetére
És akkor visszamegy az a patkány.
-
runner 125
nagyúr
Noh, látom Szandika lett a kiválasztott. Szerintem egy 60-40 arányban kint fog maradni Éva ellen.
-
kpal
nagyúr
válasz
makraipeter1 #25909 üzenetére
épen számolt
-
Robb202
tag
Most ha Zsófi újra bejön és nem Olivér akkor morcos leszek.
-
14adam
addikt
-
Sub_zero
csendes tag
Min lepődtél meg? Azon, hogy van egy gagyi játék amit poénra vesz Alek?
-
Robb202
tag
Na ez érdekes játék lesz.
Jerzsy Olivérre: Ezt a faszt hoznám vissza. LoL
Igazán választékos volt.
-
ep75w
csendes tag
válasz
makraipeter1 #25909 üzenetére
hm, úgy tűnik.
-
moma
őstag
ennyit még vitán nem röhögtem
frenetikusúgy látom alek is élvezi a showt
-
moma
őstag
ja, ez volt a hintás kérdése gigihez
most béci is osztja anikót rendesen. ő is igazat ad évának, hogy napraforgó anikó. jópofa. az anikó próbálja kidumálni ő meg mondja, hogy jó hát nem ért egyet
nem is tudtam, hgoy a béci ennyire negatív anikóval.
ez a duma bécitől: meg van a sztereotípiám rólad. most miért változtassak ezen? továbbá: én elfogadlak olyannak amilyen vagy. (érti alatta: egy szivárvány vagy
)
-
moma
őstag
én imádom a jerzsit
ha küldenék valakire smst ő lenne a kettes jelölt
kérdése gigitől: mit gondolsz egy jerzsi gigi párbaj kimeneteléről -
kenwood3
addikt
ez a Böbe a saját szerencsétlenségét is képes kiröhögni
-
ep75w
csendes tag
érdekes látni így egyszerre mindenkit a belevalóban. az mekkora lenne, ha az utolsó játékhétre mindenki visszamenne mint vendég :-)
vagy nem. de azért kíváncsi lennék rá.
Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Macbook Pro M3 14" 8/512GB 2027.06.23.iSTYLE jótállás
- Asus RogFlow Z13 i7, 16GB ram, 512 SSD, 3050 VGA
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest