Hirdetés
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kompakt vízhűtés
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Deadeye
csendes tag
Leginkább az Einstein-féle gondolatmenetet tudok egyetérteni, bár egyre inkább kezdek abban hinni, hogy valami van, amit mi nem ismerünk. Ezt nevezhetjük istennek, vagy negyedik dimenziónak, vagy akárminek, tetszés szerint, kihez mi áll legközelebb.
Itt ül velem szemben egy kollégám, aki egy kicsit másképp vélekedik. Idézett néhány gondolatot a Bibliából. Megpróbálta szó szerint. Ezt Jézus mondta, amikor megkérdezték, hogy mi lesz a jele az eljövetelének. Íme: ''Sokan jönnek az Én nevemben, azzal, hogy Én küldtem őket, mert sok hamis próféta és hamis taníó lesz, de gyümölcsikről ismeritek meg őket.''
Mindenki értelmezze ezt, és a véleményetekre kíváncsi vagyok. -
Den
veterán
Ezek jók, az első idézetet mondanivalóját lényegében írtuk is már. Az én világképem is csak egyfajta hit. És nyilván az is hit kérdése hogy elfogadom hogy a csillagász azt mondja hogy az univerzum tágul, hiszen saját magam nem tudok meggyőződni róla. Mint ahogy géneket sem láttam még saját szememmel, de _elhiszem_ hogy ezek felelősek pl. azért hogy az embernek milyen színü a szeme, stb.
Aktív témák
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest