Hirdetés
-
PROHARDVER!
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
Topikgazda
Ha nem kötsz rá a villanyra nagyobb fogyasztót, csak számítógép megy róla a 100W-jával, akkor beleférhet úgy is, passz. A keystone-ra keress rá google-ben, kapsz vagy ezer találatot. Gyakorlatilag ugyanúgy kell szerelni, mint a hagyományos aljzatot, csak ez egy ilyen szabvány bepattintós csatlakozó. Koaxot, utp-t, optikait is lehet kapni. Én ezzel szereltem, amikor két szoba között a falon át kellett vinni két utp meg egy koax kábelt, és elegem lett a gányolós megoldásokból, keress vissza. A földelés bonyolult, hivatalosan a rack szekrény lábánál kellene leverni egy réz tüskét, és arra kötni a szekrényt a szekrényre meg az összes aljzatodból odavezetni a fali kábeleket és rákötni az árnyékolásukat. Így kicsibe nekünk csak a tákolás marad, én konkrétan a falba vertem egy jó nagy szöget a szerelődobozon belül, és rézdróttal arra vezettem rá az S/FTP kábelek árnyékolását. Annyi a lényege, hogy egy helyen szabad csak földelni, illetve a villany földelésétől függetlennek kell lennie. Ha engem kérdezel szerintem az se lehet nagy gond, ha a villany földelésére kötöd, mert úgyis a föld fele fog folyni az áram, nem az utp árnyékolásán keresztül, ha valamelyik készülék meghibásodik a házban. De persze én sem vagyok szakember.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest