Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
Topikgazda
Na kipróbáltam ezt a yato ollót: [link]
Koaxot vágtam és blankoltam vele. Az első, ami nem tetszik, hogy nincs benne rugó, nem nyílik vissza magától. A másik, ami nem tetszik, hogy egy kézzel nem is nagyon tudom visszanyitni és vágni vele. Túl nagy hozzá, félig meddig már kétkezes olló. Nyilván van kisebb is, de nem tudom, hogy rugó nélkül érdemes e foglalkozni vele. Maga a vágása jó minőség, de azért nem teljesen tökéletes, szerintem lehet ennél jobbat is, csak nem tudom mivel, talán giotinnal.
Blankolásra elmegy, ha nincs más. A külső köpenyt jobban leszedte, mint az olcsó blankoló, ami van, viszont a belső rezet azt könnyen megnyomorítja, ha nem óvatos vele az ember. Szóval ez sem tuti, de azért nem rossz, vágásra ezt fogom használni ezentúl, blankolásra még keresek inkább mást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest