- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alf25
tag
Na megoldódott a problémám. Másik végére raktam egy dugót és akkor se volt jó, viszont elkezdtem gyanakodni, hogy mi van ha nem a kábellel van a baj... Odaraktam egy másik asztali gépet, és lám az megy gigabiten. Vettem egy olcsó tp-link-es pcie gigabites kártyát és láss csodát, megjavult. Én is mennyit szoptam mire erre rájöttem, pedig ezzel kellett volna kezdenem.
Nincs szükségem fali aljzatra, szépen bevásároltam mindenből..
Vettem 3 legrand cat6 fali aljzatot kiemelő kerettel (ronda lesz, de ez van), és majd szépen bekötögetem később. Most még élvezem, hogy jó a hálózat! :-) 90mbyte/sec-el tudtam másolni a NAS-ra. Ez nekem már boldogság!Szerencsére nekem csak fali tömör Belden Cat6 UTP kábelem van, ami eléggé hajlékony!
Te viszont szépen megoldottad. Gratula! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs