- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz
d.zsolt.hw #128482 üzenetére
"a Hitron router admin oldala is a 192.168.0.1"
Ebben az esetben a Hitron NEM bridge módban van! Bridge módban csak a 192.168.100.1 működik!!!
-
mani8106
junior tag
válasz
A /30 as fix ip bridgeben van a /32 nem. Saját routernel /30 vagy az alatti fix ipt kellene kapni de a voda rendszerének sajátosságai miatt ha a cmts nincs rögzítve nem létező ipt oszt ki amit vagy eszrevesz a kezelő vagy nem. Többnyire inkább nem. Viszont ha minden stimmel akkor nekik csak annyi a dolguk h ellenőrizzek jó csomag es ip van e fent a rendszerükben valamint kiadni a fixipt subnet maskot stb
-
cocka
veterán
válasz
rendben fix ip címmel (a megfelelő üzleti előfizetéssel)
Ami nyilván azért van, hogy kívülről is elérd, tehát oda nem adhatnak valami 66-szor NAT-olt IP-t.
Szerettem volna port forwardot, de az a funkció le volt tiltva.
Pedig azt kéne biztosítaniuk, bár én nem tudom, hogy ezt a feladatot melyik oldalnak kellene ilyen esetben végeznie. Szóval, hogy a szolgáltató nyit portokat automatikusan a programoknak, amik igénylik vagy a usernek egy saját routerben.
azt mondták kérnem kell bridge üzemmódba történő átkapcsolást
Nem igazán értem, hogy miért nem eleve modem/bridge módban működött eddig is, ha fix IP-t kaptál.
192.168.100.1-et el tudod érni? Még az sem teljesen világos, hogy a Hitronod végül is akkor modem vagy router módban van-e. De azt tippelem, hogy utóbbi.
És akkor mi van, ha kikapcsolod valamelyik routered a DHCP-t? Akkor sincs net?
Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest