Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz Integra #1699 üzenetére
1 év alatt meguntad? Adnak ők HDMI-s beltérit, csak fizess elő a HD csatikra.. A jelenlegi kártyád crypto-s vagy nagrás?
Mivel ez év végétől új kártyák kerülnek az előfizetőkhöz, célszerű lenne konkrétan egy szoftveres kártyaolvasós beltérit beszerezni. Mi a fő szempont neked ebben a pace-ben?49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Integra
titán
szeretném lecserélni a upc direct által kiadott szürke huwaei beltérit egy pace-re.
milyen kódolást kell tudnia a beltérinek, hogy a upc kártyáját elfogadja és engedje az adást?
illetve a upc beltéri regisztrálva van a kártyához? vagy van valami ilyen dolog, ami miatt nem tudnám lecserélni a beltérit? ezen a olcsó szaron van 2 scart, de se dupla tuner, se hdmi, se hdd, egy nagy balkán. és még a képminőség is nagy kaka vele.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NagyDave
tag
válasz Mlnr To'm #1696 üzenetére
Hát köszi, de nem tudom, akkor egy pár ismerősnél meg a családban mindenkinél el lenne mozdulva? :S Ja és a műsorújság is befagy meg néha nem jön be. De azért köszi a segítséget És szerinted akkor keressük fel a szerelőt?
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz...
-
NagyDave
tag
Sziasztok! Nekem már teljesen elegem van a UPC Direct szolgáltatásából. Most telt be nekem a pohár. Ugyanis éjjel nem bírtam aludni és elkezdtem tévézni. 5 percig se tudtam nézni az adást, mert kiírta, hogy nincs jel. Ezt nem is egyszer csinálta meg, én többször lekapcsoltam mindent a kapcsolóval, ami a tévével működik, beleértve a beltérit is. És még így sem lett jó, csak egyszer jött vissza az adás, ha jól emlékszem. Aztán mikor visszajött és elkezdtem nézni, akkor is hamar elment minden csatorna. Ekkor indítottam egy csatornakeresést,de azzal sem lett jobb, sőt kétszer valamiért le is állt a keresés. Nemrég pedig, pár perce leültem meccset nézni és rövid időn belül [1 perc kb.] el is ment a kép és újra ki volt írva, hogy nincs jel. Miközben elkezdtem ezt írni, akkorra visszajött, és azóta is megy egy pár perce. De azt hiszem, hogy ez akkor sem normális dolog. Múltkor csíkozott is a kép, nagyszüleimnél is tegnap, anyuméknál se jó mindig, a családban pedig Pesten van digitális kábeles UPC és az sem a tökéletes mindig. Nekem már a hócipőm tele van a UPC-vel és tuti, hogy csak nem pont nálunk jelennek meg ezek a hibák-.- Jó, tudom, akkor váltsak...de szüleimmel élek és nem én döntök ilyenekben,de már remélem rá bírok őket venni, hogy inkább másik szolgáltatót válasszunk.
-
Rick4
félisten
válasz Diego2002 #1693 üzenetére
Olvass vissza, pont azt tettem. Mintha mondjuk épp valakivel átbeszélném, hogy milyen rendszert kellene nála felszerelni.. Aztán olvass vissza, hogy miért is nem jutott el ez a dolog oda, hogy valaki visszakérdezzen.
Ja, én ezeket nem veszem zokon, nem azt nézem régóta, hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja..[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Diego2002
tag
Rick4, ne vedd zokon a reakciókat, már túl sok itt amúgy is a személyeskedés.
A lényeg, hogy ha tényleg segíteni akarsz (ebben a nem túl forgalmas témában), akkor kicsit képzeld bele magad egy Nálad kevésbé hozzáértő helyzetébe. Mert aki nem ért valamit, az kérdez (legyen az kérdező vagy válaszoló), erről is szól a fórum.
..::Diego::..
-
Rick4
félisten
válasz herrLeon #1690 üzenetére
Akkor ne scart kábelt vegyél, hanem veszel egy Scart átalakítót: [link] 125Ft-ért, meg 20m scart kábelt, ami akár méterre is megvehető, kb 100-150Ft métere, a dugó meg 13Ft darabja, vagy veszel egy előre szereltet 2 ezresért: [link]
És akkor nem kell HDMI-s beltéri. Mert ugye most az van, hogy még mindig ott tart a dolog, hogy kábelezni kell, de ha tuti megoldás kellett volna kábelezés nélkül, akkor [link] még mindig megvan egy új beltéri árának a feléből.
Kb ennyi, ami a topic témájába belefért, és akkor én itt be is fejeztem.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
herrLeon
tag
Sziasztok
Bocsánat a tudatlanságomért. A reakciókon felbuzdulva elmentem IQ tesztre, szerencsére negatív lett. De azért nézzünk egy kicsit vissza. „Tud valaki olyan beltéri egységet amin hdmi kimenet van és persze UPC kártyát is viszi?” Én csupán ennyit szerettem volna. Az ok, hogy egy második készülékre is rá tudjam kötni. Aki azt a következtetést vonja le ebből, hogy 2 készüléken akarom ugyanazt nézni, azzal közölném, hogy egyazon időben egyrészt nem tök mindegy mit nézek és hol, másrészt, viszont ha én mondjuk, a konyhába szeretném kivezetni a tv adást, hogy bableves főzés közben meg tudjam nézni a Dallas 6584-ik részét az miért elvetemült ötlet, hogy erre nem kell magas áru beltérit venni. Ha valaki magától kasztok közé sorolja az embertársait, az ne lepődjön meg, rajta ha olykor téved. Ha az eddigiekből nem derült volna ki akkor ismét leírom,( megpróbálom mindenki számára érthetően): Olyan beltéri egységet szerettem volna venni, ami tudja az UPC kódolást, van rajta HDMI kimenet, ezenkívül nem kell semmi extra tudás. Azért szeretném ezt így megoldani, hogy ha a nappaliban tartózkodom, tudjam ott nézni a tv-t, de ha esetleg a konyhában éppen főzöm a pacalpörköltet, ott is tudjam nézni az éppen aktuális szappanoperák több százezredik epizódját. Tehet ennyi, semmi mást ne tudjon, ne hozza ágyba a reggelit, ha esetleg mindezt tudja, 100 forintért az sem érdekel, de ha csak 500 ezerért tudja. Az sem érdekel. De minek adjak ki érte magasabb összeget, ha tizedéért is megvehetem a céljaimra megfelelőt. Scart kábel megoldás is igen előnyös lehet, de ugye enyhén vastagabb a kábel és ugye a csatlakozó is méretileg igen csak vaskos, így aztán nem előnyös azt falon vezetgetni. De tulajdonképpen az ötlet nem rossz, ha ugye beszorítom magam abba a kasztba, amibe beleillesztettek. Tanult vagy tanulni vágyó (akkor lehet tanulatlan?) Fórumtársamnak javasolnám, hogy ne próbáljon előítéletek alapján javasolni, csak a tudott és nem a tudni vélt tények alapján.Tisztelettel: egy naiv kérdező, aki ráfutott 1 IQ bajnokra.
Ui. köszönöm a segítséget (annak, aki valóban segített )DELL Inspiron 17 Windows 7
-
Rick4
félisten
válasz Diego2002 #1685 üzenetére
Mi is a baj a stílusommal? Szerinted? Kérdeztek, a leírt szempontok szerint az ár/ teljesítmény függvényében az általam javasolt megoldás volt a legjobb. Aztán erre jött a tudatlanok zúgolódása...
Nézd, ha én kérdezek, akkor nem hülyén teszem, és utána nem személyeskedek csak azért, mert nem azt a válasz kaptam, amit vártam... Ha tudta jóelőre mire kell a HDMI-s beltéri, leírhatta volna (talán joggal gondolhatom, hogy egyébként HD adásokra, mert mi másra, más értelme nincsen, két tévére elosztásra van 3ezresért eszköz, nem kell beltérit venni, és főleg nem 25 ezerért....) hogy másik tévére is szeretné kötni, és ezt hogy oldja meg. Na erre talán leírtam volna neki, hol és milyen beltériket vegyen a mostani beltérijénél kevesebb pénzből, amikkel ugye két tévén egyszerre kétféle műsort is tud, és ha már ott tartunk, marad még pár paraméter ami miatt mindeképp jobb választás lehetett volna, akár kihasználatlanul is..
Szerinted egy 576i-t a 25 ezres beltérid fog jobban fullHD-re felkonvertálni, és küldi HDMI-n, vagy a scarton betolt műsort a 150 ezres tévé maga konvertálja fel jobban a képernyő felbontására? Hidd el, utóbbi lesz a jobb, nem is kicsivel... Nekem a dreambox 800-ason és a Samsung 50"-os plazmán is lazán látható a különbség, mikor a tévé konvertál fel egy 1920X1080i műsort, és a beltériről "csak" 720P-ben küldöm, vagy pedig a beltérivel konvertáltatom fel fullHD-re. Sejtheted, hogy egy ilyen 25K-s beltéri milyen technikával van felvértezve a felkonvertálás terén.... És nem blamálom, de valóban gáz, hogy a valós cél csak későn bújt elő a nagy orca mögül, ha tudom, tényleg mást javaslok.. De ilyen az élet, van akinek még a kérdezést is tanulni kell..49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! UPC direct Super Pack csatornakínálatában 7 HD minőségű csatornát kínálnak. 4 beltéri egységet rendeltünk hozzá ebből 1 DVR-es azon bejön 1DB HD csatorna az is HBO HD. Többet nem látok, nem találok. A többi beltéri egységen nem jön be egyetlen darab HD csatorna sem. Miért van ez? Még nincsen szerződés kötve, szóval semmi gáz, de ugye a super packban jönnie kéne az összes ígért HD adásnak, az összes beltéri egységen? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Rick4
félisten
válasz herrLeon #1682 üzenetére
Elkezdheted a személyeskedést, úgy látszik aki a beltériből az olcsót keresi, az a pallérozottságot is kerüli, de sebaj, akkor párjára talált ez a beltéri..
Biztosan jó fdolog két tévén egyszerre ugyanazt nézni..
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
herrLeon
tag
Köszi az infót. Akkor sorolnám: HDMI kimenet legyen rajta, UPC kártyát vigye. Tehát még mindig csak ezt várom el töle, ha egyébként ó görögül melegiti meg a kávémat, az sem érdekel. Kezded érteni? valóban nehéz volna beszerezni? Késön szóltál, neten rendeltem, másnap már itt volt. És mi a zárópoén!!! MÜKÖDIK!
Mindenkinek ezer köszönet...aki megprobált segiteni.
DELL Inspiron 17 Windows 7
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz herrLeon #1676 üzenetére
Mielőtt megveszed, kérdezd meg, az EPg nyelvet lehet-e már magyarra állítani, és ugye nem minden szlovákul fog kiírni? Merthogy ez a készülék ezt csinálja... Plusz ha szerencséd van, kapsz még valahol, ezt már nem forgalmazzák szinte sehol.
-
herrLeon
tag
Nem kell tovább vitázni, mivel érdemben senkisem ajánlott megfelelö megoldást (egymás hergelésére van ez a fórum?) , magamtól kikerestem 1 vasat. Ferguson Ariva 100E HD valóban olcsó, valóban van sokkal jobb, de nekem pont megfelel. Hja...azthiszem én inditottam a vitát....szal...most ............zárom
-
Rick4
félisten
válasz Oliverda #1668 üzenetére
Ja, csak hogy ezt is észrevedd, nem volt célom eddig sem, és most sem megbántani téged, pusztán az általam jónak ítélt eszközt ajánlottam, aztán ezt vagy el tudod fogadni, vagy nem, az már a Te bajod...
-
Rick4
félisten
válasz Oliverda #1668 üzenetére
Elmagyarázok valamit neked, kedves Házigizda, miről is szólna ez a fórum. Adott egy téma, felmerül egy kérdés, valaki válaszol rá, majd megint valaki válaszol rá, nyilván mindenki a saját szempontjai szerint alakítva a választ, aztán a leírtak alapján megvitatják a dolgot. Lehet mezőkovácsházi paraszt stílusban is, de félinfók alapján, sejtve valamit elég nehéz a magad igaza mellett érvelned, látod, nem is sikerült.... Aztán a kérdező eldönti, hogy a két félmegoldásból melyik a neki tetsző, vagy elfogadja vagy nem. Ha Te nem adsz válasz, miért kérdezel hülyeségeket, és miért próbálsz megmagyarázni valamit? Hol írtam én hogy nem tudom elfogadni azt, hogy neked olyan a beltérid, amilyen? Hol írtam, hogy igénytelen vagy? Ja, hogy megpróbáltam a stílusodat leutánozni, és a hozzáállásod már visszafelé nem tetszett? Ébredj fel, kiscsákó, ez egy pszichológiai teszt volt, és Te csúnyán elbuktál... Visszanyalt a fagyi..
A fórum az én értelmezésem szerint nem arról szól, hogy Te belekérdezel, és általad vélt de senki által le nem írt információk alapján gondolsz valamit, és abból fröcsögsz ide nem is keveset?
Ugyan ez engem nem zavar, jót elnevetgélek magamban csak nem értem, hogy miért nem a kiinduló kérdésre adsz válasz, ha sikerülne, és lenne egy olyan eszköz a mi a paramétereknek megfelel, és 40 ezres alatt van, talán és is azt mondanám, igazad van.
És a végére komolyan jössz egy ilyen szánalmassal?[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Érdekes, hogy amikor valamilyen téren a te igényeidnek nem kell a csúcs cucc, akkor az teljesen logikus és ésszerű, de ha más van hasonló állásponton egy olyan területen ami neked denagyonfontos, az már jóformán igénytelen és nem tudod elfogadni.
Amúgy az egész célja az volt, hogy ezt most így leírd, és ez elég könnyen sikerült is. Nekem már nincs több mondanivalóm se kérdésem. Köszönjük.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Rick4
félisten
válasz Oliverda #1666 üzenetére
Na látod, nem vagyunk egyformák, én akkor is megkeresek sok sok pénzt a gépemmel, ha csak ilyen fos processzor van benne, internetezek, levelezek, word-excel-ezek, hol kell ide több teljesítmény? Megvettem a komoly technikát, kipróbáltam, eladtam mert felesleges volt.
Már rég túlléptem azon, hogy nekem legyen a haveri körben/utcában/ ovis csoportban a legfaszább mindenből, és nem sírok, ha valaki jobb gépet/autót/bármi mást használ. Vannak funkciók amire szükségem van, erre tökéletes. Ellenben biztos van pár dolog amiben jobb mint a Te géped bizonyos részei, de ugye nem vagyunk egyformák, engem az érveléstechnikában nem visz előre hogy belenézek az adatlapodba, és elkezdem a géped valamely alkotórészét fikázni. Szerintem téged se, csak a fő témában elfogytak az érveid..[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Oliverda #1664 üzenetére
Miért is ne sikerülne, mikor 2GHz-en hajtom benne az E5300-ast? Nagyon jó kis lap ez... Azért adtam el az i5-760-ast, meg a 40 rugós laplapot, mert nem éreztem ennél jelentősen gyorsabbnak. De azért ez mégse dreambox- opticum párharc..
-
Rick4
félisten
válasz Oliverda #1658 üzenetére
Miféle üzletről beszélsz? Ki mondta, hogy üzletbe kell menni? Mondom a számlaszámomat, fizesd be, vagy tőlem adhatod személyesen a kezembe is, és kapod 10 nap múlva. És nem Nigériában lakom, hanem Szegeden.
-
Oliverda
félisten
Hol 40?
"Mit kell kihasználni? Hogy 1 sec alatt vált csatornát? Hogy olyan skint teszel fel ami neked tetszik?"
Hát ezek nekem nem érnének meg 100+ ezret az teljesen biztos. Bár a skin az lehet.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Rick4
félisten
válasz herrLeon #1649 üzenetére
Aránylag értem hogy keresel valamit, ami tudja amit szeretnél, azt már nehezebben értem meg, hogy az se baj, ha nem olyan fasza, gondolom a lényeg hogy olcsó legyen.. Vannak amikkel biztosan érdemes próbálkozni, hajrá...
-
Rick4
félisten
válasz Oliverda #1648 üzenetére
De 40-et adnál érte? Mit kell kihasználni? Hogy 1 sec alatt vált csatornát? Hogy olyan skint teszel fel ami neked tetszik? Akinek ennél több nem kell, az nem buzerálja...
-
herrLeon
tag
Köszi a felvilágositást, de ezekszerint én túl gyorsan irtam és nem értetted meg. Nem akarok csak 1 sima beltérit, hdmi kimenettel, ami elfogadja az upc kártyát. Nincs szükségem olyan beltérire mint ez a "dreambox". Fölöslegesnek tartom a tudásszintjét a napi használathoz. Aránylag megértetted?
-
Oliverda
félisten
-
Rick4
félisten
válasz herrLeon #1646 üzenetére
Lassan írom, hogy Te is megértsd. DREAMBOX. Ebből vehetsz a régebbi HD-s 800-ast, amin DVI van DVI-HDMI kábellel, tolja a képet. hangot flottul, vagy az újabb dreambox 800SE, amin már HDMI is van, igaz a kép ettől se szebb, se jobb nem lesz. A szolgáltató egyébként nem adott HDMI-s beltérit a megrendelt HD csatikhoz?
-
herrLeon
tag
Sziasztok. Tud valaki olyan beltéri egységet amin hdmi kimenet van és persze upc kártyát is viszi? mert vettem már egyet ami elméletileg tudja a CRYPTOWORKS kódolást (technisat digit mfg-8 HDMI) de vissza kellett vinnem mert mégsem tudta. Üzletben másik is ki lett próbálva ebböl a készülékböl és az sem tudta.
Ha lehet több készüléket is mondhattok.
Köszike.DELL Inspiron 17 Windows 7
-
Rick4
félisten
válasz Bone123 #1642 üzenetére
Olyannal nem, a lánc leegyszerűsítve úgy néz ki, hogy a digitális műholdvevő tunert (akár beltérit) a műholdvevő fejjel kell összekötni, hogy az adatfolyam a tuner részébe érkezzen, viszont kell egy dekóder és az előfizetői kártya, hogy a rendszer dekódolja a műsort. Akárhol közbelépsz, valami ki fog maradni. A pc-ben lévő tunernek (főleg nem a digitálisnak) nem kell olyan jel, amit a beltéri kiad, HDMI, rosszabb esetben RCA- Scart kimenet van, azzal sokra nem mész, digitális tunerrel meg semmire.
Vagy marad a dreambox beltéri, megy egy skystar HD2-es kártya.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Bone123 #1640 üzenetére
Vegyél egy skytrar HD-2-es meg egy pci-os CI cam-et hozzá, ez saccra 35-40 rugóból állna meg. Vagy kihagyod a CI cam-et, lecseréled a beltéridet egy dreamboxra, meg hozzáteszel egy kis okosságot. Az is kb 40 ezres.
[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
UPC Direct beltérimet jelenleg antennakábellel kötöm a PC-hez (analóg tuner), de nem vok megelégedve a képminőséggel. Milyen TV karit ajánlotok (ha van rá lehetőség), hogy közvetlenül a digitális, tiszta jelet juttassam a PC-re?
-
Rick4
félisten
válasz #41635072 #1638 üzenetére
A T-sat jobb minőségű, EPG is jobb, plusz ha van neted vagy telód a T-nél, akkor annál olcsóbb nem lesz a upc biztosan, amit a T mond. Az Mpeg2 -Mpeg4 egy dolog, a bitáta a lényeg, és abban a T ott van... Ne mondd le.
-
törölt tag
Üdv!
Ismét lejár a T-home-nál a hűségünk.
A UPC jóval olcsóbb/több csatorna. Attól függ hogy nézzük. (T-nél ugyanezekért minicsomagokat kell fizetni, illetve fizetünk is.)Az lenne a kérdésem, hogy a minőség milyen a T-SAT-hoz képest?
Esetleg van valakinek ilyen irányű tapasztalata? A T a 37"-os FULLHD TV-n is tökéletes számomra. (2 méterről nem látni kockásodást, stb).
T ugyebár mpeg4-et, míg UPC mpeg2-őt használ ha jól tudom.A másik kérdés pedig, hogy a beltérik minősége milyen, illetve mind HDMI-s?
-
szeker
tag
Üdv tegnap megrendeltem az upc ingyenes beüzelemelésel a dirct+csomagot és mikor várható h felhivnak vagy vmi?
-
nemerei
tag
válasz Oliverda #1631 üzenetére
Hát működik mert arrol nézem az UPC-t csak van amikor kíírja hogy kódolt csatorna azt 50 csatornábol a fele kódoltá válik. Átteszem a gyári UPC beltéribe és azon is kódolt marad. kérek egy központi frissítést és akkor mind a két beltérin jó. Azért kérdeztem hogy frissül ebbe a kártya vagy nem.
köszi
üdv: nemerei
-
nemerei
tag
Sziasztok.
Lehet ez a kérdés nem ebbe a topicba való de nem találtam jobbat.
Van egy UPC Direct előfizetésem és Vettem egy Optiox Koala Hd beltérit.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a koala hd ba frissül e a UPC Cryptos kártyája?üdv: nemerei
-
Akossss
csendes tag
Kedves Mindenki!
Messzetávol kis hazánktól használom boldogan a UPC felvevős (DSR 8111) beltériét, eddig kisebbnagyobb hibákkal, de inkább csak kellemetlenséget okoztak, és pár nap alatt orvosolták... DE!
Be volt programozva barátnőmnek a ValóVilág minden este, régen beállítottam neki folyamatosra, 19:05-től ameddig kell. Működött is okosan. Utána mondom nehogy előbb kezdődjön, beállítom 2 perccel előbbre, 19:03-as kezdettel, működött is jól. És jött az időátállás...
Eleinte felvette az adást 20:03-tól, azaz pont egy óra csúszással, hámmondom ugye ez nekem nem jó. Szépen töröltem az időzítése, és beállítottam 19:03-ra. Na és onnantól jönnek a hibák. Valamikor gondol egyet (még semmi törvényszerűséget nem vettem észre), és beteszi a felvételi listába a régi 2, már törölt időpontot, és pont fedik egymást a felvételek. Így most néha ha ránézek a listámra, azt látom, hogy 3 felkiáltójeles adás van, egyik kezdődik 19:03-kor, másik 20:03-kor, harmadik 20:05-kor. Ez engem nagyon zavar (még jó). Törlőm a 2db 20óra utáni programot, elmúlik a felkiáltójel, látszólag minden oké. Kikapcsolom, bekapcsolom, megint oké. Másnap ha megnézem a rögzítendő műsorokat, megint 19:03, 20:03, és 20:05. Mi a rákot csináljak ezzel? Hogy tárolja ez el a rögzítendő műsorokat, és miért csúsztak egy órával odébb, és leginkább miért nem tom kitörölni?Remélem egy okosnak lesz itt közületek valami tippje, mert már kivan vele mindenem. UPC-t nem hívtam még fel, megpróbálom elkerülni, hogy először hülyének nézzenek, megmondják hogy töröljem, kitörlöm, akkor jólesz, örülnek, de úgyis másnap előjön. Szóval valaki?
-
job-
tag
Jól befulladt a "topik"
Szép napot Nektek
Üdv, Job
(a www.riasztojavito.hu "fórum" oldalon, új műszaki fórum van, ha van kedvetek csatlakozzatok, és nyissatok korlátlan támákat, jelenleg regisztráció se kell)
-
Rick4
félisten
válasz Oliverda #1622 üzenetére
A T helyzete picit más, egyrészt a csomagválasztéka egyedülálló, az értékesítési stratégiájuk is picit más, lehet ezt a T-sat-ot ewgy telefonhoz, internethez kapcsolva egyben számláztatni, és onnantól már megint egy fokkal jobb az ár, plusz ők elég erősen rámentek a csatornaválaszték mellett az Sd képminőségre is. Ezt kellene a diginek is tennie, év végére már rebesgetik a HD-s beltériket náluk. A digi reklámokat bárminek lehet minősíteni, csak sűrűn látottnak, és figyelemfelkeltőnek nem,... meg ugye tudjuk, hiába van a T-mobile-nál még mindig 25 forintos percdíj, akkor is ott írnak alá az emberek.
-
Rick4
félisten
Kivel legyek kedvesebb? Kivel nem voltam kedves? Ez itt nem a minimax fórum, hogy barátságokat kössünk, beszélünk valamiről, mindenki leírja azt amit tud, vagy azt amit sejt.
-
Oliverda
félisten
Ennek ellenére mégis esik a Digi részesedése, és egy olyan szolgálatóté nő (T-Home), melynek a kínálatában nincs benne a Digisport. Sokan nem fognak csak ezért áttérni a Digi-re. Gondolom ezt ők is tudják, és így inkább megpróbálják tovább értékesíteni a csatornáikat, mert úgy még talán pénzük is lenne belőle.
Ugye a Hello HD kínálatában már egy ideje benne van a Digisport.
-
Rick4
félisten
válasz NagyDave #1619 üzenetére
Nyilván, ha a digisporton ott van a premiere league, a tenisz, meg minden, akkor a upc szart se ér a meglévő csatornáival, mert majdnem minden családban ott van valaki aki sportkedvelő. A digi nem azért csinálta ezt, hogy aztán meg a upc előfizetők is nézzék, részükről a vélemény annyi, hogy le kell a upc-t mondani, és meg kell rendelni a digit, ilyen egyszerű ez...
-
NagyDave
tag
-
hege01
tag
Sziasztok,
Nálam eltűnt a TV1 a programlistából.
Az UPC vette le vagy nálam van valami gond?Köszi
-
job-
tag
válasz Joe bácsi #1613 üzenetére
UPC-s beltérid van, sajnos én nem tudok Neked segíteni, nem ismerem az eszközt.
Esetleg a szolgáltatónak próbálj panaszkodni, ha szerencséd van, záros határidőn belül kicserélik az eszközt, de ehhez nyomós indokokat kell támasztanod.Amennyiben HDMI kábellel van összedugva a Tv-vel, próbáld kompozit videojelen akár "scart"-on összedugni, (ill. fordítva), nézd meg mi a jelenség.
-
job-
tag
válasz Joe bácsi #1608 üzenetére
Nálam a Viasat3 nem csinálja, feltételezem, hogy nálad lehet valami, ami okozza.
Van valami jó box-od, vagy a UPC adta? Lehet szoft hiba is, és még sok más.Amit én tapasztalok, az AXN SCI-FI, valóban néha akadozik,(de nem kockáz, mert az más hibára utalna) nagy valószínűséggel sugárzási probléma lehet. (akár valamely átjátszónál)
-
job-
tag
válasz NagyDave #1607 üzenetére
Nem sok összefüggése van, hogy nálad (ami gondolom UPC box), hányas csatornahelyen megy. Jelenleg, hiába látod ott, a UPC kódrendszerében mi Cryptoworks,…. nem megy.
Mindenki más fogja a Thor-ról ki erre képes, de egyenlőre nem látom összefüggését a UPC-vel.
Hisz a szolgáltató továbra is „RCS” Nagravision kódolásban,
Thor 0.8 NY, 12687/27500/Hor. -
Joe bácsi
őstag
Miért van az, h. elég sokszor a Viasat3 képe kicsit kiakadt és kikockásodik?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
NagyDave
tag
Hát én ezt nem tudom, de csináltam csatornakeresést és a DDTV is megy már külön, de hát a szabadon fogható csatornák között van ugye jelenleg ez a Digi Sport Plus-os, továbbra is a 259-es programhelyen. És nem csak nálam van ez a UPC-n. De ugye már a UPC is azokról a műholdakról veszi az adást, mint a Digi. Nem tudom mi lesz, de jó lenne, ha itt is lenne adás, mindenesetre meglepően látom, hogy egyáltalán bent van egy ilyen nevű csatorna a UPC Direct csatornái között.
-
Rick4
félisten
válasz Oliverda #1603 üzenetére
Gondolj bele, megveszi a konkurenciát, és berak 1 év alatt 5 csatit, cserébe szépen elkezdi emelni az árakat. Ahol meg ő adja át az ügyfeleket a upc-nek, ott a upc kezdi majd el ugyanezt... Tudják, hogy a piac telítve van, és ahl eddig is ez volt, ott mondjuk 10% áremeléssel is ugyanez marad. De nekik mekkora pénz a +10%, miközben nem kell érte semmit se csinálni...
-
NagyDave
tag
Köszi, hogy írtál. Hát akkor nem tudom minek van így fent...de én nem értek hozzá. Nálam csak fekete kép van, de már folyamatosan az van kiírva rá, hogy Digi Sport Plus HU, délelőtt pedig még DDTV volt néha kiírva. És most néztem a hangsávot, most már az is magyar...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest