Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
kabalababa #5198 üzenetére
Nem, rohadtul nincs lekorlátozva ezért nem is értem miért ilyen tetü lassu.
Speedtesten minden okés, szóval az ut-t kellene szerintem rendesen bekalibrálni.
De fogalmam nincs hol kereshetek ilyesmit.
Ha esetleg valaki talál ilyen leírást, hálózati beállításokkal UT3-hoz az linkelje be kérem.
Egyszer amit te adtál kabalababa azok a linkek a dedicated szerver meg a webadmi belövéséhez azok nagyon hasznosak voltak.
Valami ilyesmi kellene sebességoptimalizálásra is.Meg ha majd valaki most ráér nézzen már rá megy e még, mert tennap este óta nem vok otthon.
De ma ultimate teszt lesz, én ott leszek, gyertek majd délután/este.
-
Ferdzsoo
addikt
pH! ferykee szervere-ként vann fent a TDM-listán a szeróm.
Kéretik kicsit nézegetni milyen, hogy tetszik milyenek a pingek/lagok, stb.
Amikor előszor belépsz töltögetni fog eltart egy darabig, ez normal.
PLS próbálgassa aki tudja...
holnap gyüvök én is és nyomunk VÉGRE TDM-et. -
old gray
addikt
válasz
Ferdzsoo #5195 üzenetére
Ennek ellenére tudok segíteni, még ha csak úgy is, hogy kölcsönadom a cuccokat.
Ezek vannak most otthon, ami érdekelhet téged:
S478 Celeron "D" 2,66/256K/533Mhz
S478 gyári cooler
2x512MB/400MHz ddr1(a-data+kingston, nem tudom mennek-e dualban, nincs deszka hozzá)
10/100MBit lan kártya
TP-link WiFi kártyaLusta voltam őket meghirdetni eddig...
-
old gray
addikt
válasz
Ferdzsoo #5193 üzenetére
Engem nem igazán érdekel a dolog, hogy őszinte legyek.... Van 6 klánszerverünk: [link] illetve ha DM/TDM-hez támad kedvem akkor is bőven van miből választani....én már hozzászoktam a magasabb pingekhez, német/osztrák/francia.... szervereken átlag 40-60-as pinggel DM/TDmezek, nekem tökéletes. Ott van pl. az nFaculty, a NOC a 4players, a betazone...mind bevált. A bermudát meg hagyom a picsába, mert egyre többször packet lossom van.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
kabalababa #5191 üzenetére
Figy ha összeszedünk egy gépet és lekülditek hozzám, én bekalibráltatom a linux szervert a sráccal és éjjel/nappal mehet a netem elég lenne hozzá.
Srác nagyon vággja a linuxot, webszerver szinten konfigolja, mondtam már neki miről lenne szó, azt mondta simán megoldható.
Lenne egy saját szerónk! tulajdonképpen Ingyé!!!
Persze az áramot nekem kell fizetni de túlélem... -
kabalababa
tag
válasz
Ferdzsoo #5190 üzenetére
Nekem van egy Gigabyte GA-K8NF-9-es alaplapom, amiben a proci ha jól emlékszem 2GHz-es.
1GB DDR RAM van benne + van egy MSI 6600GT 128MB
Ház az nincs hozzá, mert még azt használom. :-)
Van még egy 420W-os Chieftec tápom is, amit ahhoz a géphez használtam. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
old gray #5189 üzenetére
Nem volt elérhető mert hamar lelőttem.
Szerezteem egy arcot, lehet megcsinálja linuxba.
Avval nemhiszem hogy lenne baj.
Kéne egy konfig alá vassza.
Nem tudunk összekukázni egyet? Én megcsináltatom akkor vele.
Nekem vinyóm meg tápom van azt elállom.
Valakinek valami hulladé (persze megbízható) hardvere? Pingek jók lkennének. 20-30 körüli.
És ez anno XP-alatt volt, linux szerintem ezen is dobna picit... -
old gray
addikt
-
Ferdzsoo
addikt
Próbáljátok meg ezt az IP-t PLS.
94.21.45.135:7777ha esetleg tölt le cuccot várjátok meg, nem tart olyan sokáig.
nemtom mért nincs bennt a szerverlistában, dolgozok rajta...feri.: van benne elég sok ötletes dolog, eddig fagyással nem találkoztam, másik gépen van fent nem a sajátomon, anyumnak dobtam fel, meg szervernek.
-
Ferdzsoo
addikt
Fellőttem a szerót emberek, ha látjátok mondjátok lehet e csatizni stb...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
G Bedtime St #5178 üzenetére
Szerver hostingnál csak a feltöltési sebesség számít, a letöltést nem sokat nyom a latba.
Meg a ping persze. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
G Bedtime St #5178 üzenetére
UT3 alól nem tudod, hanem a vidikari driverben kell beállítani.
Töltsd le a dedicated server installt és azzal próbálkozz nohomedir parancsal.
Sokkal jobb. Bár nehezebb, de egyszer kell csak bekalibrálni.
Én is ezen vok, rohadtul hogy meglegyen végre a szerverem, most win 7 alá próbálkozom, de egyenlőre a netet sem tom megosztani... -
G Bedtime St
tag
feltattem a vistát. nem tudom hol lehet állitani az aa-t ut alatt? help!! az ut3 patch 1.3 fent van.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
G Bedtime St #5175 üzenetére
Jah érdemes, dedicated szervert akartál indítani?
A teljesn játékkal akartad vagy letöltötted a szerver verzióját? -
G Bedtime St
tag
sziasztok.
probáltam szervert inditani de azt irja a game, hogy nem tudnak mások csatlakozni ezért változtassam meg a tüzfal beálitásaim.
ez, hogy értendö? amugy 30Mbit-es a netem. ezzel már érdemes probálkozni nemde?
-
Akybron
aktív tag
Sziasztok!
Újabb próbálkozásom: dm-Pyramids.
Letöltés innen: [url=http://utiii.uw.hu/]http://utiii.uw.hu/[/url] -
Ferdzsoo
addikt
Én pl ma egész jól ráérek, szóval írjatok ha jön valaki.
-
Akybron
aktív tag
Szerintem roppant egyszerű.
1. Nem látszik a szerverlistában (Gondolom a szavazható játékmód miatt), és emiatt a TotalUT-t nem ismerők soha nem is fognak tudni róla.
2. TotalUT-s néha benéz, vár 10 percet, sehol senki, elmegy.Megoldás:
1. Lehessen látni a listában, legyen egy játékmód. Az emberek maguktól fognak jönni.
2. Amit Te is mondasz: legyen megbeszélt időpont. Valami olyan kéne, amikor a legtöbben tudnak játszani (munka, suli, edzés stb. után), valamikor 18 és 22 óra között. (Én pl. 19 és 21 óra között szoktam játszani). -
Ferdzsoo
addikt
Azért ma konstatálnom kellet, edgr még mindig jobb nálam valamivel...
Húdefelbasztam magam megint. -
old gray
addikt
válasz
Ferdzsoo #5159 üzenetére
Tegnap toltam pár TDM meccset, tényleg hasznos kütyü! Hiába sztereó a cucc, mégis hallom, hogy térben merre helyezkedik el tőlem az ellenfél, pl. amikor felszed v.mi fegyvert / healthet. VCTF-ben kb. mindegy, ott akkora a csatazaj, hogy nem lehet hallani ki merre mozog.
-
petakpa1
őstag
Hali Milyen szerveren szoktatok játszani? Egyszer becsatlakoznék
Amúgy az aláírásomban szereplő gépen nyomom, úghogy túl sokat ne várjatok -
Ferdzsoo
addikt
válasz
G Bedtime St #5160 üzenetére
Az én barátnőm az egéren már túllépett, neki komolyabb problémái vannak:
Pl amikor azt suttogva ordítom: (tudom kicsit ellentmondásos, de tudjátok hogy hogy értem, mikor nem rezeg a hangszálad, de azért bőven lehet érteni mit üvöltesz a levegőbe) pl.:
Kurv@ @nyád!
Neee, ezt nem hiszem eeel!
Neee, kurv@ mázlista köcs*g!
és társai, ezek sokkal jobban zavarják mint az egérkattogás.
Meg esetleg amikor már kicsit erősebben rángatom az egeret, kicsit csapkodva az egérpadhoz. Az is kicsit hangosabb.
Hát ezvan. Vanhogy elkap a hév.
Ezért imádom. Úgy át tudom élni.Jah amúgy Deathgoat meglepett nemegyszer... tényleg jó meccs volt.
-
G Bedtime St
tag
lehet UT-ban dumálni egymással vagy kell egy progi hozzá? én is fülessel játszok még CS:Source-bol mardt meg
. duelezni tényleg jo.
nem tud valaki olyan egeret ami "alvo barátnö" barát? azaz nincs klikk meg klakk hangja.ja Feree13 lenyomott mint a sz@rt de azér kapott egyet-kettöt
-
old gray
addikt
Megvan az új sennheiser headsetem!
Este próba, hogy duelben mennyivel jobban fogom hallani, hogy az ellen merre kóborol.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
G Bedtime St #5154 üzenetére
Én nyomnék egy duelt veled...
-
G Bedtime St
tag
sziasztok. egy kis zuzás? esetleg duel?
-
Akybron
aktív tag
válasz
old gray #5152 üzenetére
Az első lépések olyanok, mint a LEGO.
A sakktáblás szobák elkészítése egyszerű (gyakorlatilag hasábokból össze lehet rakni a teret). A "static mesh"-ek (a tereptárgyak) lerakása sem bonyolult, lerakod, irányba forgatod, szükség esetén átméretezed. A fényeket is el kell helyezni, színét, irányát, erősségét beállítani.
Van még jó pár dolog, köztük kifejezetten nehezek is (movers[pl. liftek] bot-paths, decal actors, kismet, hangok+zene, materials, CTF és War specifikus dolgok stb), de azokba nem megyek bele.
A Fenti dolgok nehézsége attól függ, mennyi művészi érzéke van a pályakészítőnek.
Kevin Cytatzky-nak van bőven. Neki nem kell agyalni azon, mit kellene a terepre tenni, hogy jól nézzen ki, hanem csak úgy "jön".
Ami még kell a pályagyártáshoz (főleg, ha ilyen részletesen kidolgozott): sok-sok idő. -
old gray
addikt
Old School Unreal Contest - Kevin Cytatzky
Nehéz lehet a mapszerkesztés?
Akybron?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
G Bedtime St #5149 üzenetére
LOL. itt olyan nincs.
Max középhaladók... -
old gray
addikt
válasz
G Bedtime St #5147 üzenetére
Mit keres itt egy csíter?
A lényeg: szard le, némelyik admin tényleg arra élvez, hogy bannolja az embereket. Tudod a hatalom meghülyíti az embereket.....
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
G Bedtime St #5145 üzenetére
Ez mindennapos szinte én igazából csak jókat nevetek, szerintem nem érdemes neked sem felhúznod magad. Ingább gyere és nyomjunk egy duelt...
-
G Bedtime St
tag
sziasztok.
csak azért irok ide be, hogy sirjak egy kicsit. sikeresen banoltak már a 2. szerverről. némely emberke aki adminjogot kap ugy van vele mindent szabad. ha egy két meccset nem nyer meg egymás után már azt hiszi csiterrel ál szemben. a másik játékostársat nem illik meghalgatni vagy esetleg nézömodban vizsgálgatni az illetőt..nem-nem. biztos csal..pff...tiltsuk le a cd-kulcsát
. ha mégse csal akkor legalább nem rontja itt a virtuális levegöt.praktikus nem? és ami a lejobb: ha ne adj isten meglátjuk másik szerveren is adjunk tanácsot a helyi adminnak, hogy ááááááá én ismerem és bannnoltam multkor mert igy meg ugy. come on basszuk ki innen is. pfuj mocskos DeathGoaT.
rengetegen játszák az UT-t lassan alig van szerver. kiutáljuk inkább egymást minthogy barátkoznánk és jokat játszanánk..........
ha zavarna valakit ez a kis sirás akkor sorry. ha meg zavar valakit ahogy tolom a gamet az szoljon vagy halgasson és nyasgem!!!! na bocs meg 1x -
old gray
addikt
válasz
Ferdzsoo #5142 üzenetére
A bermi tényleg egyre többször tűnik el. Sokszor találkozok bermis playerekkel más szerókon, Tisztogato pl. mostanában ctf-ezik és gyakran találkozunk. Tetszik a ctf!
Szerverünkkel? Jah rémlik v.mi, beszéltünk róla......ennyiben maradtunk érdeklődés hiányában. Amúgy Fiber-ékhez benézhetsz néha az unr.hu:9990 címen vagy ott van a TotalUT-s szerver.
Pénzt meg utalhatsz nekem ha sok van feleslegben és nem tudod mire költeni.
Majd hostolok itthonról neked egy szervert az 1 megás netemmel.
-
Ferdzsoo
addikt
A Halott qrva életbe már!
Itt is meghalt minden, Bermuda szerverek is egyre több időre tűnnek el.
Mivan a mi szerverünkel? kinek utaljam a pénzt??? -
old gray
addikt
Boldog Karácsonyt az egész UT3 community-nek és fragekben gazdag, Boldog Új Évet!
-
Akybron
aktív tag
az USB-PS2 átalakító az egy buta eszköz. a két csatlakozója össze van kötve vezetékekkel, és kész.
Csak abban az esetben működik, ha a billentyűzet (vagy egér) vezérlőáramköre olyan, hogy mindkét protokollt kezelni tudja (ilyenkor általában alapból adnak hozzá átalakítót). Egy ezeréves régi billentyűzet nem fog menni USB-n.
Meg az emlegetett hiák nem javulnának meg. A kommunikációért felelős rész változna, de a gombkezelő rész maradna ugyan olyan vacak.A mostani billentyűzet: logitech internet 350 keyboard USB. Ez nem vacakol.
(Az előző 10 éves Fuji sem vacakolt, amit csak esztétikai okokból kellett cserélni) -
Akybron
aktív tag
Én munkahelyen kaptam egy zsír új billentyűzetet, aminek csak egy baja volt: a fölfele nyíl szövegszerkesztőkben egy nyomásra 3 sort léptetett felfelé. Vissza is adtam, maradva a kissé kopottas régi billentyűzetnél. UT2004-ben jó lett volna adrenalin használathoz
-
PAtr0n
addikt
válasz
Ferdzsoo #5130 üzenetére
Hát lehet, hogy nagy rakás kaki, mert ez már a második, egyet már elfogyasztottam...
Annak meg az lett hirtelen a baja, hogy elfelejtett egy pár gombot. Nem írt "b" "n" "-" jelet meg nem működött az AltGr jobbos shift, a nyilakból meg csak a fölfelé. És ezt egyik pillanatról a másikra ...Az viszont nem ragadt be soha.
Pedig olyan jó csendes billenytyűzet meg odavagyok a laposért.... lehet veszek valami Logitech-et. -
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Nem tudom hová kéne ezt írni, de hátha vágja valaki miért van...
Szóval újra lett téve a Vista meg az XP is ahogy rencert újíttotam. De azóta a játékokban néha mintha beakadna az egyik gomb és csak arra megy. WASD-al jáccok, tehát úgy értem, hogy nyomom valamerre felengedem, de még mindig arra megy, és csak akkor hagyja abba, hogyha ugyanazt az irányt leütöm. Tüzelénél, egyéb gomb leütésekor nem csinálja, csak az irányoknál. Konkrétan eddig az UT3-mal próbáltam, meg Bioshock-kal. Mivel ugyanaz a motor mindkettő alatt, lehet a motor hibája? Ja meg csinálta 3dMark 2001 autos game-e alatt is!A billentyűzetem zsír új, na meg minden.
Tapasztaltam már ilyet a régi renceremnél is, de már nem emlékszem melyik játéknál volt...
Valaki ötlet? -
old gray
addikt
válasz
aDM|RaL^ #5121 üzenetére
Ha rábeszéltétek magatokat a jelentkezésre, a köv. linken megtehetitek: [link]
Direkt link: [Apply for membership]
Egyelőre 1 browserből is látható szerverünk működik, a CTF listán találjátok mostanában CTF-ezünk is), [MSF] Clanserver - Powered by FPS-Central néven, de JT-Ripper dolgozik az otthoni szerverén (100MBites nete van otthon
.....) és hamarosan aktív lesz ez a 3 szerver is (DM/CTF/VCT).
-
old gray
addikt
válasz
Ferdzsoo #5123 üzenetére
Hol találok olyat, hogy webadmin.ini? Egyelőre nincs FTP hozzáférésem. Időközben Viper felvilágosított, hogy a jelszó a szerver indítási paraméterek között található, a webadminban eszközölt változtatások csak a következő szerver indításig érvényesek.
Webadminhoz értesz? Mi az a unique ID és hash?
-
old gray
addikt
Szívok ezzel a webadminnal, beállítok a szervernek egy jelszót (mert pár napig jelszavas lesz, amíg teszteljük) és az érvényes addig amíg 1x belépek a szerverre. Utána ha be akarok lépni, már a "gyári" jelszó lesz megint érvényes. Mi a #&@#& lehet a gond?
-
old gray
addikt
aDM|RaL^, Ferykee: nagyon örülnék ha egy TDM squadot fel tudnánk állítani, hamarosan lesz egy barátságos meccsünk a r3gul4rs klánnal (VCTF és TDM is) és a TDM teamünk mint olyan még nem is létezik. A gond az az, hogy az újonnan jelentkezőknek 1 hónap a teszt-fázis az MSF klánnál.....
-
old gray
addikt
válasz
aDM|RaL^ #5116 üzenetére
Érdekes arcok lehetnek az biztos! Nem Drunken Fun Players a másik clan-tagjük?
Ferykee: webadmin felület elérhető lesz, konzultáltam edgR-al MSN-en, kissé megnyugodtam, hogy nem kell .cfg-vel meg ssh-val szarakodnom.
A klánunk hamarosan bővíti repertoárát, és egy külön TDM squad is lesz az MSF klán égisze alatt, val.színű szükségünk lesz képzett T(DM) játékosokra. Ha valaki szeretne jelentkezni, az szóljon nyugodtan. VCTF csatákban nem kötelező részt venni. Illetve UT2k4-ben is aktív a klánunk (én személy szerint nem)....
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
old gray #5113 üzenetére
)
Szóval, ez úgy volt h kocsimmal beálltunk dunakesz auchannál egy parkolóhelyre, és kiszállás után vettem észre, hogy a mellettem lévő kocsiban egy borosüveg van, amire rá van nyomatva egy UT logó, és valami játékos nickje, (Feri), aztán Ferykee-re asszociáltam. A kocsiban ezen kívül még egy szekus jelvény is volt, ilyen felvarró vagy wtf, szóval onnan jött ez a szekus stuff.
Végül kiderült hogy a 2k4-es LmmK klánról volt szó, akik rendszeresen rendeznek talit arrafelé. Viszont kb nem lehet őket látni sehol, meg irc-re se járnak, szoval nem ismerem őket, de vicces egybeesés volt. (Főleg hogy majdnem elütöttük őket fényképezkedés közben ^^)
Egyebkent lenne egy eladó UT3-am, ha valaki elvinné fillérekért...
üdv,
admi
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
old gray #5114 üzenetére
Hát én a szerver beállításaimat is külföldi fórumokról ollóztam össze.
Azt mondom egy délutánt estébe nyúlóan szánj rá!
Legegyszerűbb ha ut-compot telepítesz, majd adminként belépsz, és onnantól grafikusan tudod configolni a szervert a játékból, kívülre meg a webadmint ajánlom, azt is elég egyértelmő. Csak felrakni kell a gamé-hoz. Nah ezt lestem le fórumokról, hogyan kell... -
old gray
addikt
Emberek úgy tűnik a héten el kell kezdenem beletanulni az UT3 admin szerepkörbe. Tudnátok linkelni olyan oldalakat ahol érthetően és világosan le vannak írva a dolgok? Van v.mi segédprg. amivel a konfigolás könnyebbé tehető?
-
aDM|RaL^
őstag
Emberek, nemvágjátok milyen UT-s társaság talizott vasárnap a dunakeszi auchan parkolójában, és fényképezkedtek egy UT logós borosüveg társaságában?
-
Akybron
aktív tag
Sziasztok!
Alkottam egy újabb csodamapot
dm-MetroStation névre hallgat.
2-4 játékosnak érdemes játszani. -
Ferdzsoo
addikt
-
old gray
addikt
Én ilyen alacsony sens-el nem tudok játszani, az alatt az egy év alatt amóta tolom az UT3-at, már annyira megszoktam, hogy csuklóból játszok és ultra magas sens-el.... Mouse acceleration be sincs kapcsolva nálam. Kedvenc fegyver? Nincs ilyen, igazából a flak-et használtam a legtöbbször eddig, de nem azért mert kedvenc hanem mert kezdő-fegyver vctf-ben. (spawn point mellett azonnal felszedhető). Viszont a shock combohoz tényleg lassabb sens. kellene. nagyon durván koncentrálni kell (kézmozdulat-ügyileg), hogy mozgás közben sikerüljön. U.így a sniper rifle-vel való lövés is nehézkes. Flakhez, rocket launcherhez viszont a high sens. nagyon jó, pár cm egérmozdulat és már meg is fordultam, lehet szaggatni az ellent. Asszem fokozatosan csökkentek az érzékenység értékén, nem drasztikus -pl. egyből 50%-al csökkentem- módon, azt nem tolerálná az agyam.
-
-
edgR
őstag
válasz
old gray #5093 üzenetére
nem lehet, biztos. ja, es egergyorsulast felejtsd el ha fps jatekkal vmit is el akarsz erni.
ajanlom figyelmetekbe: johhnie's .ini tweak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Apple MacBook Air M2 2022 8GB RAM 500GB SSD
- Mac Mini M4 Pro 14c/20c/48GB/512SSD/3X Thunderbolt 5 + Logitech MX Key S bill
- Nux NDL-3 Hook Drum and Loop - dobgép és looper pedál
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest