- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süni 1985 F
senior tag
-
edgR
őstag
válasz
Süni 1985 F #4194 üzenetére
lattal minket a cod topikban hozongeni, hogy minket nem kot le? nem.
-
Larry303
addikt
válasz
Süni 1985 F #4194 üzenetére
semmit irány a cod topic ;)
többiek:
ha előre itt lebeszéljük és megígérem akkor én ott leszek...
minden nap tf2 zök 20-30 emberrel..ennek ellenére néha kiszálok és felnézek gyors utre, hogy mi a helyzet...na mondanom sem kell, hogy ált 5perc múlva már megint a tf2 fut...
ha legalább 6an lennénk online egyszerre, akkor naon szívesen utznék! akár team akár sima dm, de még ictfben is bent vagyok... -
Kareszovics
addikt
válasz
Süni 1985 F #4191 üzenetére
Mert a Bioshock az qrva hiteles játék, amikor a Little Sisterből szittyózod ki az ADAM-ot.
Bár maga a játék naon ott van.
-
old gray
addikt
válasz
Süni 1985 F #4191 üzenetére
Talán mert Unreal Tournament azért ennyire a valóságtól eltérő?
De pont ez a jó benne, nem annyira emberi, talán a 1x éves gyerekek nem fognak annyira a hatására lövöldözni az iskolában.... -
Kareszovics
addikt
válasz
Larry303 #4189 üzenetére
Én hiszek Neked, direkt azért nem is írtam neveket.
Csak gyakorlatilag minden este fent vagyok valamilyen formában és időpontban,de nagyon nehéz elkapni egymást.
Én továbbra is azt tudnám javasolni, hogy használjunk akár előre megbeszélt időpontot, vagy (ha a modik is jóváhagyják) akár egy a Ma este 2K4 topik módjára nyitni egy sajátot, ahol szigorúan az aktív játszással kapcsolatos dolgokat, időpontokat egyeztetnénk.
Tehát a nocd-key meg ilyen dolgok mennének ebbe a topikba. Csak vicceltem. -
Larry303
addikt
válasz
Kareszovics #4188 üzenetére
én nagyon sokszor felnézek, de esküszöm, ha esetleg online is valaki akkor vagy nem a ph serveren játszik, vagy egyeltalán nem játszik..
pedig már nagyon szívesen fraggalnék veletek! -
old gray
addikt
válasz
sto1911 #4182 üzenetére
Itt lenne pár fórumozó UT3-as nickje, vegyél fel mindenkit a friends list-re és láthatod majd, ha bent vagyunk a játékban.
Faber24 - Fab3r
Kevo - DayWith
Feree13 - Ferykee
Gave - Gave
Alkarcsont - Alkarcsont
RasHaN - Citizen-RasH
edgR - edgR
Kareszovics - dawn40k
Larry303 - L4RRY_hun
balintka - Balintka
faevike29 - faevike29
old gray - sikeferenc -
edgR
őstag
válasz
szinesz.bob #4184 üzenetére
dokumentumok/mygames/ut3/utgame
az altalad keresett "trukk"
ut3 paste a becsuletes neve, minden irc, msn vagy akarhonnan ctrl+c-zett ip-t bemasol (termeszetesen csak ha fut a hatterben) az ut3-ba. az eljaras: ut3paste indit, megvan az ip, vagy akar az ip es pass egyutt (ahogy en is irtam az iment), ctrl+c, ut3 indit, f10, f12 (ezt hasznalja a ctrl+v-hez, es ele biggyeszti az open parancsot.)
estenkent jatszunk, vagy keso delutan rendszerint.
udv, -
AddyKing
tag
Helló minden kedves prohardver fórum olvasónak!
Nem rég játszottam végig az Ut3-at!
Nagyon hangulatos,szemetgyönyörködtető grafika,ötletesen szerkesztett pályák!
Ha már az eredetiségről van szó én is beszállnék az original version tulajdonosai közé!
Megérte kiadni érte annó azt a bizonyos összeget!
Jó UT3-mazást és minél több frag-et kívánok mindenkinek!!! -
sto1911
veterán
Udv, skacok!
Mi szukseges ahhoz, hogy be tudjak szallni hozzatok UT-zni?
Felve jegyszem meg, hogy meg nincs eredeti UTm... Kerdesem javareszt erre vonatkozott
Kinek kuldjem az msn cimem? Kit vegyek fel? Heti 1-2 alkalommal be tudnek szallni, mint kezdo
-
edgR
őstag
mivel megjelent az utcomp legujabb valtozata, ezert feltettem azt a serverre.
a belepeshez tehat immaron szuksegeltetik az utcomp3v02b, amit pl innen tud minden erdeklodo beszerezni. a server cfg is valtozott, valamint duel modban a szavazhato mapok is bovultek. igyekszem a tdm listat is frissiteni..
a regi utc fileokat toroljetek ki, a rar-ban levo fileokat pedig egyesevel szepen bemasoljatok a megfelelo mappaba.
a server a szokasos helyen erheto el: 87.229.24.114:20130. a meg egyszerubb csatlakozast elosegitendo konzolba (f10) masoljatok a kovetkezo parancsot:
open 87.229.24.114:20130?password=phnoobs
tovabbra is varunk minden ut3 jatekost (az ujoncokat is termeszetesen) sok szeretettel!
udv, -
Maotun
őstag
Legszebb öröm a káröröm abban nincsen irigység!
Soványvigasz de vigasz ,hogy intel cpu is fagy ha huzzuk.....
Mától nem tuningolok csak játszok Orthos Prime egy dolog UT3 az meg egy PROGRAM!
Nem akarok kampányolni a ppu melett de ha látnátok milyen szépen esek mindig össze, és milyen szép környezetben , nekem ezt tetszik benne ...
nem vagyok vérprofi de az érdekes volt hogy 800 x 600 ban semmi látvány javítás jobb eredményeket érek el mint 1680x1050 melett fullban. Pedig azt a qva init én még mindig nem találom ahol az fps limitet kiiktatnám
Bárcsak Teve volnék! De Láma vagyok -
Ferdzsoo
addikt
Jáccanék egyszer egy olyan TDM-et hogy edgR meg én VS 4-vagy 5 pípól.
Bár akkor megdőlne a létszámrekord!Kéne hajtanunk rendesen...
-
old gray
addikt
válasz
Süni 1985 F #4161 üzenetére
Bioshock meg talán a Ghost Recon (ebben nem vagyok biztos).
Miért nem jön be a stílus? Pár napig játssz vele és nem fogod tudni abbahagyni.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Süni 1985 F #4161 üzenetére
Pl.: Gears of War, meg ha jól tudom a Bioshock is ezt a motort használja.
-
Süni 1985 F
senior tag
Szép maga a játék de nekem nemjön be ez a stílus =(
Ugyan ezzel a grafikával milyen játékok készültek? -
palwolf
tag
edgR, Feree
Tanulságos volt az este, finoman szólva.. pedig nem most játszok elöször fps multit (és nem is másodjára...)
Néha nem igazán volt világos hogy hogy a f@szba szedtetek le egy lövéssel...Kicsit rágyúrok a témára asszem és visszanézek még a szerverre egyszer...
-
RasHaN
aktív tag
nekem amiota huzva van pl a stalker fagy, de az ut3 betonstabil
-
old gray
addikt
Egy dolog fontos: UT3 nem nagyon szereti az extrém tuningot, hamarabb megfekteti a géped mint a SuperPI / Orthos / Prime és társai! Az előző konfigom egy s939 4200+ volt, 2950MHz-n Orthos stabil volt órákig, UT3 alatt véletlen időközönként fagyott / újraindult a gép. Levettem a sebességet 2750MHz-re és megszűnt a probléma.
Kareszovics : sorry a tegnapért, h nem néztem be, csak később értem rá, de akkor már senkit nem találtam.
-
Maotun
őstag
Helló! elárulnád a titkot, azaz részleteznéd láma nyelven ???
PL.: UT könyvtár kettő katt , ? ini file ? mit írni át mire ? amit eddig találtam nem jött be de a hiba bennem van ..... 130Fps nekem is jól jönne akó hátha utolsó előtti is lehetnék , nem mindig csak céltábla -
old gray
addikt
Nem tolunk a közeljövőben CTF-et? Zászlóhiányom van DM/TDM/1:1 közben...
-
Kareszovics
addikt
válasz
Szuperboci #4140 üzenetére
Hát igen, kicsit sovány a géped,de szerintem ha más nem a single-t letudnád nyomni. (tudom sovány vigasz
)
-
Szuperboci
senior tag
De jönnék Én is egy kis party ra,de low gépemmel esélytelen élvezhetően játszani
-
edgR
őstag
válasz
Kareszovics #4133 üzenetére
szeretned.. aki faradt, az kulonben se forumozgasson 11orakor.
-
edgR
őstag
ma este 9tol tdm party lenne. aki csak tud jojjon. puszi.
-
Larry303
addikt
válasz
toth_janika #4128 üzenetére
hagyjuk ezt...ezerszer ki lett tárgyalva...aki 24fps el játszik az meg is érdemli...
én csak azt akartam írni, hogy a frame drop jelenség az az amikor a tft a 60hzes frissítése mellett "eldobálja" a 60fps feletti frameket...vagy amikor túl nagy fps esés következik be két frame között pl 60ról leesik 30ra...na ezeket garantáltan észreveszed...
rondán fogalmaztam de tán érthető...
a legjobb beállítás akinek bírja a vga ja persze ha bekapcsolja a v-syncet... -
toth_janika
őstag
A mozgóképek már 24 fps-től folyamatosnak látszanak!
Persze megfelelő technikával!
-
Crytek
nagyúr
Na most teszteltem z UT3-at a Shangri-la pályán fly-by módba.És hát nagyon szomorú vagyok
61,98 fps-t adott rá a 1280*1024 no aa/no af.
Tesztetkben nagyon sok helyen 120-130 fpst kap a 8800GT 8x vagy 16x af-el.
Nemtudom nálom miért ilyen lassúVagy van esetleg valami fps limit??? Ha igen hogy lehet azt kiiktatni??
-
old gray
addikt
válasz
toth_janika #4120 üzenetére
Hááát akkor edgR-al kezd az esti duel-t, ő itt a leggyengébb tag, egyáltalán nem fogja elvenni a kezdeti lelkesedésed.
Este már igazán mehetnénk TDMezni vagy v.mi csapatjátékot tolni mert a végén dedikált duel szerverré avanzsál az egész....szal tarthatnánk magunkat a megbeszélt célhoz.
Ha meg 1-2 tag fog bent lézengeni akkor kb. elunom magam és lemondok a privát szerverről, számomra érdektelen lesz. Konzekvenciákat nem kell leszűrni (köze nincs a PÜ-ben beszélt dologról edgR), hogy ezt most miért írom; mert nincsennek, általános okfejtés az egész. -
RasHaN
aktív tag
válasz
toth_janika #4116 üzenetére
ha adsz egy msn címet, szólhatunk, ha megyünk mi is játszani
-
Ferdzsoo
addikt
Itt és ezúton szeretnék bocsánatot kérni edgR kollégától a legutolsó közös TDM miatt.
Annyira felhúztam magam hogy kb. csak mostanra nyugodtam le maradéktalanul.
Vannak olyan napok amikor nagyon megy, és van amikor iszonyat fos vagy. Hát a legutólsó alkalom ez derekasan be is bizonyította.
Csak az a baj hogy ÉN ezt akkor mikor játszom nem tudom belátni..., csak utólag.
-
RasHaN
aktív tag
válasz
toth_janika #4114 üzenetére
-
toth_janika
őstag
Hello!
Szeretnék egy kis online meccset tolni UT-ba, és keresek egy magyar szervert, de nem találok!Ti hol nyomjátok?
-
old gray
addikt
Jön v.ki a szerverre 9-10 körül?
-
RasHaN
aktív tag
javaslom a szerver tárhelyének kihasználását
a bonus pack mapjait és még pár kisebb custom mapet, amin élvezetesen tudunk játszani 2-3 fős létszámnál is -
Maotun
őstag
Sziasztok UT fannok!
egyedül vagyok a physx kártyával ebben a topikban? nem dicsekedni akarok velemert nincs miért én még a graw2 marketing áldozata vagyok...... de szerintem a phisx mod szivatott meg, ujra telepítettem a játékot de a modot nem, most nincs kidobálósdi
-
edgR
őstag
válasz
Kareszovics #4105 üzenetére
nemhiszem hogy lesz rola demorecspectator demo, max veszek fp demot, felteve, hogy mukodik mar
-
edgR
őstag
-
old gray
addikt
Asszem cserélem a Krait-ot egy MX518-ra, a Krait nekem túl kicsi, nem találok stabil fogást rajta
Cup: megnéztem a statokat, nem minden ellenfeledet találtam meg, ez hogy lehet? Akiét viszont megtaláltam nagyon gyengének tűnnek (stat alapján persze) pl. psomonak van vagy 200 killje. Előre sajnálom őket....
Ez a Cup-téma hogy működik? Otthon üldögélsz, felmész egy adott privát szerverre ahol adminok is vannak és hajrá? Mi a teendő ha a ping a nagy távolságok miatt nem megfelelő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Windows 10
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest