- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Nem tudom hová kéne ezt írni, de hátha vágja valaki miért van...
Szóval újra lett téve a Vista meg az XP is ahogy rencert újíttotam. De azóta a játékokban néha mintha beakadna az egyik gomb és csak arra megy. WASD-al jáccok, tehát úgy értem, hogy nyomom valamerre felengedem, de még mindig arra megy, és csak akkor hagyja abba, hogyha ugyanazt az irányt leütöm. Tüzelénél, egyéb gomb leütésekor nem csinálja, csak az irányoknál. Konkrétan eddig az UT3-mal próbáltam, meg Bioshock-kal. Mivel ugyanaz a motor mindkettő alatt, lehet a motor hibája? Ja meg csinálta 3dMark 2001 autos game-e alatt is!A billentyűzetem zsír új, na meg minden.
Tapasztaltam már ilyet a régi renceremnél is, de már nem emlékszem melyik játéknál volt...
Valaki ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debian GNU/Linux
- LED világítás a lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Netflix
- Linux kezdőknek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest