Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
megvan a clanbase 1on1 csoportbeosztasom, aki teheti, elo a szerencsekabalakkal, zuzda lesz.. :] a kovetkezo par nap map tanulassal fog telni szamomra ut3 szintjen, ha keveset tudok tdm-ezni, elore is bocs.
Group C
Skandalouz
edgR
Freakzilla
TacsedoAze
Psomo
`m()Yd -
faevike29
tag
válasz
old gray #4095 üzenetére
Azaz, a nagy kedvencem volt...meg még most is az ha eszembe jut. Utánozhatatlan hangulata van azoknak a pályáknak a zenékkel együtt. A face is örök nálam.
Igen sokat kéne ctf-et játszani, azt egyszerűen imádom. Bár itt 3.-ban még nem fogott meg a játék hangulata annyira. Gyakorolni kellene... -
edgR
őstag
válasz
old gray #4080 üzenetére
igen, ez szamomra a teszt nelkul is egyertelmu volt, de ezt mar korabban leirtam. mx500nal nincsen jobb. csak kar, hogy nem gyartjak. ha a regi mx500am szenzora nem ment volna tonkre, tuti megint azt vettem volna. mindenesetre razer da-t nem teszteltek, szerintem az is igencsak elol vegezne..
-
Ferdzsoo
addikt
Már ugrik is le a cucc.
Tényleg legközelebb leszünk 6-an, (lol voltunk már valaha annyian?) nyomhatnánk CTF-et is... vagy azt nem tudjuk belőni???
-
Frigo
őstag
Kijött az első Bonus pack ami 3 pályát tartalmaz ,ebből kettő remake (DM-Morbidas,CTF-Face)
-
old gray
addikt
Tudod az bosszantott fel igazán, h leokoskáztál. Nem igazán tartom magam ilyen embernek.... Ha a fórum hsz-eimre vagy kíváncsi nézz be szakmai topicocba, 2K3 server, XP buhera, adott hardverek (amik már jártak nálam) meg hasonlókba + általános témájú topicocba, ahol szoktam segítneni ha tudok. Meg a Miskolc topicba de az közösségi témájú. Sztem arról szól ez az egész rang-dolog, h egy idő után az embernek válaszolnia is illik más (esetleg újonc
) kérdéseire ha tud ill. komolyabban megvitatni hardver-témákat és nem csak kérdezni meg belinkelgetni tényeket.
Nos, részemről a dolog lezárva, de fenntartom a véleményem, peace.
MOD: milyen rossz ez a több-bekezdéses-off
-
Kevo
tag
Fight-ot kéretik privben lerendezni
Mellékesen mindegy, hogy ki, mióta regelt. Old Gray cimbora ebben a topicban régi motoros, ellentétben Veled
Köszi előre is a jövőbeni hozzáállást!
Üdv
Kevo
u.i.: mint kátom Neked jó cuccaid vannak, nem mindenkinek telik ilyesmikre. Amúgy sem a topic, sem a játék nem arról szól, min nyomot. Hanem, hogy hogy nyomod
-
-
]Phobos[
senior tag
válasz
old gray #4078 üzenetére
CCC télleg xar, de az UT3-mal nem volt gond, pláne CS1.6-tal, ami azért nem mai csirke, akármilyen fos a kódja. Aigát le lehet szedni, nem fog reklamálni UT3? Nincs kari a gépemben, az OK, de nem tom, hogy mit barmoltak ebbe az engine-be bele( mikor megláttam a változtatott fájl struktúrát meg a sédereket, kitört rajtam a sikítófrász
).
mod: 1.2 fent van.
-
old gray
addikt
Aha. Köszönjök, h felhívtad rá a figyelmet, itt aki komolyabban foglalkozik a játékkal (gondolom te nem) az kb. leszarja, hogy ekkora felbontásban meg max. részletességgel mennyi FPS+-t produkál a gx2. Én eleve lebutítottam a grafikát amennyire csak lehet....
Eszembe jutott az egér-vásárlással kapcsolatos filózásaim, hogy UT3-hoz mit is vegyek. Rengeteg tesztet találtam, de igazán jót csak most, utólag, miután megvettem a Kraitot FPS őrülteknek talán segítséget nyújt ez a független és nagyon alapos egérteszt (rudi blogjából linkelve)
-
mad1
veterán
gx2 on 30% os a gyorsulas.gratulalok nvidia
a cf et nem igen tamogatja.... -
old gray
addikt
válasz
]Phobos[ #4077 üzenetére
Miért használsz CCC-t
Egy rakás sz@r, rengeteg probléma forrása, a .NET framework-el együtt.
Tegyél fel pure catalyst drivert + ATT-t és csókolom. Az X1900XT-mel nekem is gondom volt UT3 közben, bár az is lehet, hogy a játék elején lévő NVidia logo miatt fagy az ATI-s gépeden a játék.Esetleg aegia physix drivert szedd le, rezidens programokat tüntesd el, v1.2 patch az UT3-hoz fel, szal sok minden lehet a probléma forrása. Tuningolva van a géped? Hiszed vagy sem nekem az Orthos / Prime alatt nem hibázó konfigom UT3 alatt megadja magát u.azon az órajelen (!!!).
-
]Phobos[
senior tag
Bocs, hogy tegnap nem mentem vissza, de behalt a game
Mind ez semmi, utánna ilyen-olyan hiba üzi után megadtam magam( kevés az időm, és nem érek rá sz.kodni, bocs ), ezért át ruccantam CS1.6-ba 1-2 gyors fragre, mire 2!!!!!!! smoke-tól megint behalt a gépem
Azt hiszim, ma karban tartok
Ja, tuggya vki, h CCC miért áll le bizonyos idő után szabálytalan művelettel???
-
Larry303
addikt
most látom, hogy megint lemaradtam
ha napközben itt esetleg lefixálunk vmit akkor próbálok én is megjelenni a következőre...
csak ugye elég nehéz otthagyni a 32es, 24es tf servereket ahol ráadásul kb 20as pingem van... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
old gray #4073 üzenetére
Számomra a szervernek így is van értelme, még ha iszonyat keveset is vagyok fent...
Mert bármikor bárkivel számíthatok erre a helyre és jók a pingek, én állítom be mit hogy akarok, STB. Nekem nagyon megéri ezt a pénzt! Jah és kb 90% hogy lesz egy új tagunk a jövő héttől... -
old gray
addikt
válasz
Ferdzsoo #4072 üzenetére
Jót!
A gond az az, hogy mindig kevesen vagyunk. Így a szervernek hosszú távon nincs sok értelme, valahogy népszerűsíteni kell. A 3hót már kifizettük, így ha v.ki új tag akar jönni, sztem jöjjön nyugodtan és ha bejön neki a dolog a 3hó után beszáll a ktg.-ekbe.
Jah tegnap EdgR-al ketten maradtunk és toltunk egy 1:1-et. Sikerélményekben nem igazán volt részem..... Lett volna vagy 3-4 fragem, de suicide-al sikeresen redukáltam.
-
Ferdzsoo
addikt
Nyah milyet jáccottatok tennap?
Én is maradtam volna még csakhát asszonyka...
Ma viszont nincs megállás! -
Kevo
tag
válasz
Kareszovics #4048 üzenetére
Sajnálom, de hol nincs időm, hol nincs energiám felmenni. Hétvégén talán lesz egy kis időm, kedvem nagyon lenne
Üdv
Kevo
Mod: köszi az infót edgR
-
old gray
addikt
válasz
faevike29 #4063 üzenetére
Ahogy látom piszkos módszerrel sem lehet gyengíteni. Marad a voodoo-átok vagy a "hátbakombó"
Esetleg egy trójai ami a pingjét néha felnyomja 200-ra.
Este megyek, majd üzenjetek MSN-en bár inkább játékon belül, mert az MSN néha belepofázik a sávszélességbe így lehet kilövöm.
Ha azonnal nem megyek (és bent vagyok UT3-ban) az val.színű azért lesz mert egy érdemes VCTF játék közepén vagyok.
-
Kareszovics
addikt
-
Maotun
őstag
Üdv villámkezüek!
Lesz még egy céltábla este 9 tőlbobalu néven , legyetek tekintettel korára, és lajhár reakció idelyére... Ha hirtelen eltünök az 3 okból lehet: 1kidobott a game
, 2 nem bírtam tovább égni
, 3 kidobott az asszony
Bermuda vagy mi a server name??? -
]Phobos[
senior tag
válasz
Kareszovics #4059 üzenetére
Na igen, azért a kép késéshez hozzá tartozik, hogy a mapokat sem ismerem, edgR biztos röhögött spec-ben mikor álltam a map közepén, és azon gondolkoztam, merre van a retkes shieldbelt HeatRay-en
( oh, bocs, Melegsugáron
)
Annó mikor vittem botok ellen UT2004-et masterful-on, axittem vagyok valaki, persze ez közel sem az a game, de edgR kicsit "kijózanított"
-
old gray
addikt
válasz
Kareszovics #4059 üzenetére
Figy. Kareszovics kolléga: edgR ellen vagy egy nyerő módszerem. Mivel személyesen is szoktál vele találkozni, így egy esti hent előtt itasd le. Vagy 2 szem xanax is csodákra képes. Elképzelem ahogy bágyadt fejjel motyogja: Bázz nem bírom eltalálni stingerrel a shock core-t, most hogy is van ez?
-
Kareszovics
addikt
válasz
old gray #4056 üzenetére
"Eltűntem mert dolgom volt. Azt egyébként láttam, hogy a bio rifle-s pályákat előnyben részesíted szavazáskor.
"
Ez azért nem így műxik. Arra szoktam szavazni, amit jobban ismerek (mondjuk ez tegnap egy kicsit félresikerült, Decken akkorát balfaszkodtam, hogy öröm volt nézni
)
Mindenkinek üzenem!!!
Ma este faevike29 fogja képviselni a "dawn-családot"
Fogadjátok Őt is olyan szeretettel, mint engem.
-
]Phobos[
senior tag
Köcce all, de az adatlapom megtévesztő, xal nincs hangkari, csak int., és TFT moncsival nyomom kemény 800x600x16-ban 3/3-al többi auto, NVidia opt. off/ ATI on, desktopon minden mintavételezés kikapcsolva. XP szintén csutkára véve( szeretem a gyors és stabil cuccokat
). Erre a kemény minőségre 2600 XT-nek több mint elégnek kéne lennie. Egyibiránt fps-nél az ms mit jelöl? Tudom, hogy eddig is volt, de nem tudom, hogy a 16 ms optimális érték e( cirka 60 fps-hez )!? Jah TFT 1024x768x32 desktopon 75 Hz-n.
edgR ez CRT-re vonatkozik nem? TFT-re mik a beállítások? THX!
9-11-ig én is felmászok( mint tegnap, Hobby-Jag néven ), alázhattok
... még
-
old gray
addikt
válasz
Kareszovics #4048 üzenetére
Eltűntem mert dolgom volt. Azt egyébként láttam, hogy a bio rifle-s pályákat előnyben részesíted szavazáskor.
Am egész érdekes jump-ot tanultam meg úgy használni, hogy koncentrálnom kellene a használatára. Este majd megmutatom, tegnap is használtam, double wall jump lehet? Nem'tom a "hivatalos" nevét.....
Az a furcsa, hogy ha a fal tőlem balra helyezkedik el akkor simán tudom használni, ha jobbra akkor jóval ritkában sikerül. Érdekes...
Ma este 1-2 meccs? 9-11ig ráérek, de ha 2-3fő lesz az összlétszám akkor hamar elunom magam....
-
edgR
őstag
válasz
]Phobos[ #4051 üzenetére
60fps. ott a valasz a kerdesedben
60fps gyanitom azert van, mert 60hz-en fut a monitorod. (most tekintsunk el a 62fps korlattol, azt ki lehet loni, de anelkul se kene laggoast tapasztalnod).
szedjel le refreshlockot, allitsd be fix Hz ertekeket arra a felbontasra es szinmelysegre amiben jatszol, a leheto legmagasabbra allitsd! aztan jatekban advanced beallitasoknal "enable v-sync" - on, "framerate smoothing" - off. ekkor elvileg egy ujrainditas utan (ha hatterben folyamatosan fut a refreshlock), akkor az fps ertek beall a megadott kepfrissitesi frekvencia ertekere, es a laggolo hatas megszunik. -
Maotun
őstag
válasz
#57018880 #4050 üzenetére
Ja vga tavalyi (LY 85%
) decemberi , betát soha nem teszek fel, a physxre gyanakodom legalábbis driver- ére mert frontline fuel of war felrakott valamit és ez már máskor is megszívatott. physx driver uninst games UT3 szintén és ujra telepítés..... ezt akartam elkerülni , kényes kütyü ez a fizikai kari, de nélküle ez a game ......szvsz nem teljességében pompázik.
pompázik, pompázik, de szivat is -
]Phobos[
senior tag
Köcce tegnap a játékot. Ha hírdettek vmi össznépi időpontot, akkor megpróbálok rendszeresen garázdálkodni a szerkón, és talán összejön 1 rendes létszám is
edgR nem tod miért van, hogy nálam mintha (télleg)picit késne a kép, olyan mintha laggolnék/szaggatnék? pedig jól megy a cucc, nem max graf átlag stabil ~60 FPS!? Csak mert retek idegesítő ... -
Maotun
őstag
Sziasztok ! A Játék a legjobb ma a piacon
de néha kiugrik winfosba
(XP 32)
van hogy 10 perc van mikor fél óra játék után???? online is de offline is???
A game eredeti, patch is fent van, cuccoknak bírni kéne ,de valami nem ok?
Tippek? ötletek? -
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a tegnap esti játékfolyamatot.
RasHan & old gray
Azt mondtátok, hogy 20 perc múlva re, aztán úgy eltűntetek, mint szürkeszamár a ködben
, pedig akkor már lettünk volna 5-en (igen, új rekord
); valahogy csak szétdobtuk volna a csapatokat.
Mod: Kevo téged mostanában nem látni.
-
edgR
őstag
válasz
TazLeacher #4043 üzenetére
pl klannevkent beallitjatok a nickeiteket..
az iment linkelt hsz-emben van 1 link ut3 mutatorokrol, ha egy szinttel ott visszalepsz, csomo masikat fogsz latni. az egyikkel van lehetoseg nevvaltasra, de hogy melyik az, azt mar ne kerdezd.. -
]Phobos[
senior tag
válasz
TazLeacher #4043 üzenetére
Ja, ez engem is érdekelne!
-
TazLeacher
nagyúr
Hali!
Lenne egy kérdésem, mégpedig:
Hétvégén lanoltunk egy pici 12 órás UT3-at. A szitu az, hogy nekem volt profilom, mellyel végignyomtam az egyjátékos kampányt. Bár nem tudott az Online profilba bejelentkezni, mert nem volt net, de minden beállítást, minden megnyert karaktert megtartott, a nevemet is.
A többieknek nem volt tárolt profiljuk, amivel nem is lett volna gond, de offline nem tudtak profilt létrehozni, aminek az lett a következménye, hogy nem volt nevük. Tehát mindenki "Játékos" néven futott. Na mármost ez rohadt idegesítő volt...mit tehetünk, hogy az olyanoknak is legyen nevük, akiknek nincs profiljuk?
Előre is köszi.
-
fpeter07
veterán
válasz
Winner_hun #4035 üzenetére
12 percet elmondott 6 percben
-
]Phobos[
senior tag
Ahoj! Lenne 1 n00b kérdésem: milyen xerkóról van itten szó? Most nincs fent a game, de megtalálja magától, vagy varázsolni kő hozzá? Jah és 1.1 vagy 1.2? Bocs, de online CS-ben utazom, csak már kezdem unni, a külföldi xerkók pingjei meg aláztak még 1.0-ban, xal azóta hanyagoltam
-
törölt tag
válasz
Winner_hun #4035 üzenetére
OMFG....Ez az arc nagyon kész...
* UT 2003-at 2002 szeptemberében adták ki ,ha jól emlékszem.
* UT2004- nem javitás...bah egy patch az javitás. Ez max addon/kieg.
tovább nem nézem ez a csávó sz@rt se tud az UT-ról. Úgy nagy átlagbanA hangja meg még erősen mutál...(ezt csak azért mert ekkora tapasztalattal és tudással nekivágott)
mod : áhh ,de ahogy a történetet elmagyarázza...hát nem semmi.
-
Winner_hun
félisten
-
Ferdzsoo
addikt
Nah hát direkt nem írtam most, mondom megvárom míg valaki betéved, hát szép. majdnem 3 napot kellett várni...
Pörög a topik rendesen.,.. ennek ellenére most érek csak rá este sajna nem fogok tudni jönni,.. -
faevike29
tag
Nagyon be van állva ez a topik, úgyhogy húsvét alkalmából mi ma este megyünk lőni...
Ha valaki véletlenül betévedne, várjuk szeretettel, mi fennt leszünk a szerón.
-
RasHaN
aktív tag
10 korul gyuljunk ossze msnen sztem. en akkor gamelek
-
Ferdzsoo
addikt
Máma gyün valaki valamikor?
-
old gray
addikt
RasHan-on kívül este senkit nem láttam fent, nagy kár.
Kora este Kareszoviccsal és RasHannal toltunk egy meccset és a mai napra kifújt a dolog.
Kérdés: Skype-ot érdemes használni vagy a TeamSpeak-et (amit Ferykee ajánlott)? Jó lenne tudni nagyjából, hogy melyik mennyi sávszélt. foglal, bár a Skype az eléggé kajálja.
-
RasHaN
aktív tag
válasz
Kareszovics #4021 üzenetére
probald ki, hogy eloszor csak athelyezed valahova. ha tenyleg lassit, akkor valogass belole =)
-
Kareszovics
addikt
Hali!
Szerintetek elképzelhető olyan, hogy az UT3 Cache könyvtárban sok a cumó z lassítja a netes játékot és ha igen ennek a Cache könyvtár tartalmát simán törölhetem é?
Azt tudom, hogy itt tárol olyan mapokat amik mondjuk eddig nem voltak meg, de én szarok bele majd megszerzem őket aztán publishedbe bemásolom őket.
-
RasHaN
aktív tag
este mehetünk, benne vagyok!
-
edgR
őstag
válasz
Ferdzsoo #4011 üzenetére
iszom a szavaidat :]
ma valszeg en is 9-fel10 korul tudok csak felnezni, akkor is csak 1-2 meccs erejeig. ha nem vagyok msn-en akkor sajnos nem tudok menni.
egyebkent teamspeak fele kellene orientalodnunk, majd beszelek syserrel a privat ts szoba ugyeben. kisse hangulatosabbak lennenek a csatak, ha tudnank egymassal kommunikalnikaresz-szel mar sikerult is a vege fele segitenunk 1mast.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Ferdzsoo #4011 üzenetére
Mindenkinek
Az FF tényleg gáz, szokni kell rendesen, szegény ferit és edgárt is aprítottam rendesen
Ahogy néztem a ping nálam volt a legszarabb, de így is élvezhető volt.
Általában Nekem minden este jó 11-ig bezárólag, utána Nekem alvórium van. (meg hát amíg faevike nem feccöl lóvét a cuccába addig osztozás van)
edgR+feri párosításhoz kevés lenne 3 ember (legalábbis ha magamból indulok ki) és ezt most kivételesen bóknak szánom
Stinger nálam továbbra is használhatatlan; kombó+flak párosítással próbálok szurkálódni, meg néha leseik egy Bio-s frag is.
-
Ferdzsoo
addikt
Skacok ha ma este biztosra mondjátok hogy jöttök, akkor én is megyek mindenképp.
De csak ilyen fél10 körül.
Kellene még legalább 2 ember hogy 3v3-ban tudjuk nyomatni...
De az igazi a 4v4 lenne...
Szerver szerintem teljesen tutta volt, no lag 20-30 ping. Mindenkinek.
Ha meg páratlanul vagyunk szerintem akkor edgR-al ketten lehet hogy elállunk 3 embert is a próba kedvéért! -
RasHaN
aktív tag
hetek ota nem jatszottam, csak egy kort edgr-al. megtennetek h szoltok ha mentek a szerverunkre gamelni? msn adott.
elore is koszi -
old gray
addikt
válasz
Kareszovics #4005 üzenetére
Jó volt tényleg saját magad ura elven játszani és ami a lényeg: nem ezerféle nyelven halandzsázó idegenekkel. Van még mit fejlődni az tény..... Mapeket memorizálni, hol vannak a powe-upok, csupaszon szaladgálni életveszélyes főleg ilyen csúnya arcok ellen mint edgR és Ferykee.
Meg kell szokni, hogy nincsennek járművek és hoverboard. Meg ha nincs flak nálam, rosszul érzem magam, VCTF-ben ez + stinger elég volt a jó eredményekhez a járművek mellett.
Hoppá, ez enm kell ide....
Szal legközelebb mikor játszunk?
Ami nekem jó a közeljövőben: holnap este, szerda: egész délután, távolabb nem tudok tervezni.
-
Ferdzsoo
addikt
Igen, frankó volt a game, bár a FF-hez hozzá kell szoknom...
GG-volt papákok!Tök jó volt saját szerón nyomni!
-
Larry303
addikt
válasz
Kareszovics #4002 üzenetére
ha előre egyeztetünk akkor én is megyek...
-
old gray
addikt
válasz
Kareszovics #3997 üzenetére
Pontban 10kor a megbeszéltek szerint felnéztem, sehol senki nem volt. Mentem toltam 1 TDM meccset public szerveren, de csak olyan normális pinggel rendelkező TDM szerver volt, ahol 2x ember nyomorgott így hamar meguntam és mentem VCTFezni. Egy 3/4 órás meccs, aztán alvás....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 1
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest