Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
Nálam a 20160616-os ROM hibátlanul futott, de gondoltam, hátha a frissítéstől jobb lesz valami (én első sorban a kamerát szeretném már jobbnak látni), szóval lássuk az "update - V3.01_20160708 (new fota)" mit csinál?! Na nálam első körben semmit, mert mint korábban írtam is, hibával leállt a kis robot a frissítés során (két SIM-mel használom, nincs benne SD, ja és természetesen stock recovery + unroot). Sebaj, van komplett 20160708-as ROM, hátha így felmegy. Természetesen fel is ment, és minekutána volt Titanium Backup mentés, pikk-pakk el is készültem a személyemre szabott telefonnal. Telefon, WiFi, GPS mind rendben működött. A kamera szerintem egy fikarcnyit sem javult, ami már csak azért is zavaró számomra, mert minap kezembe került ismerősöm csemetéjének Cubot X6-ja buherálásra, amivel lőttem egy képet, és ez a teló kőkorszakisága ellenére (jó csak két éves masina
) fényévekkel jobb képet készített a tesztem során, mint a Super. Egyébként ez kamera-gond azért fura nekem, mert próbaképpen kipróbálva az egyik képnél a Camera360 app egyik filterével simán szebbé tudtam "szerkeszteni" a készített felvételt.De ami az új ROM-ot illeti nekem egy olyan probléma jelentkezett, ami meglehetősen nagy gond a számomra, ugyanis az autókihangosítás során "nem viszi át a hangot" a bluetooth. Nem zárom ki annak lehetőségét, hogy a MM-ben valami engedély hiányzik neki, de ez a korábbi romoknál nem jelentkezett nálam gondként. Ezt még tesztelem, azaz keresem a hibát.
Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy az eBay app sem fut, rendre hibaüzenettel leáll. Pedig töröltem és újratelepítettem, de ettől nem javult meg.Szóval vannak még gondok, javítanivalók a teló szoftverén, de új készülékről lévén szó, szerintem ezeket meg fogják oldani UMI-éknál.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) fényévekkel jobb képet készített a tesztem során, mint a Super. Egyébként ez kamera-gond azért fura nekem, mert próbaképpen kipróbálva az egyik képnél a Camera360 app egyik filterével simán szebbé tudtam "szerkeszteni" a készített felvételt.