-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolorado
tag
válasz
HuaweiU8500 #663 üzenetére
Ha gagyi, ha nem, akkor is paraszt dolog az Ulefonetól, hogy a hivatalos oldalukon eredeti faként hirdetik. És nem csak egy elszólás, hanem tényleg úgy van beállítva, mintha igazi fa lenne.
Leszedtem a hátlapot, belül egyértelmű műanyag. Szerintem nincs rálaminálva sem igazi fa, ahhoz túl vékony. Nincs azzal gond, hogy (egyébként meggyőző) fa mintázatú műanyag, csak akkor írják azt...
Olyan kérdésem lenne, hogy aki frissítette a rendszert 6.0-ra, annak is hülye a telefonkönyv? Látszólag egy telefonkönyv van, gyakorlatilag két nagyon hasonló. Az egyik a "névjegyzék" alkalmazás, a másik a híváslistából elérhető "címtár". Ez utóbbi nekem néha egyszerűen hülye. Pötyögöm be a betűket, és nem az annak megfelelő találatokat hozza fel. Egy órája hívtam valakit, akkor hülye volt, most néztem, most éppen működött... Más is tapasztalt ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LEGO klub
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest