Új hozzászólás Aktív témák
-
szabz
tag
hátha vki tudja amegoldást...
armor 17 pro m van, yetteles flottába mentem pár hónapja, és nem tudják aktiválni a nem fogadott hívásokról az sms értesítést. (tcomnál nem volt ilyen probléma, ezek meg beállítás problémára hivatkoznak...)
esetleg valakinek, valamitippje a megoldást illetően? elég fontos lenne
-
szabz
tag
megjött és máris szeretem
-
szabz
tag
Tudom almát almával, de akkor, hogy miért gondolkodom így. (nem a pénz a főszempont)
cat s41 em volt a note 10plus előtt imádtam. nem kímélem soha a telefonjaim, a note ot se kíméltem 3 évig bírta, _
.
Ha mailt nyit, és pdf et akkor jó.
Az infra kamerát meg imádnám, a vezetéknélkülitöltés is fontos, a frissítés nekem nem mérvadó, ha rendesen fut minden rajta.
Am mi12 ő tűnik praktikusabbnak, van 220k töltő is van vele, s21fe 255k töltő nélkül.
8/256gb mind2 a kamerája elég ennek is, játék nélkül megvagyok (gondolom).
fontos h ne keljen napközben tölteni, arra nincs mindig lehetőségem.
ha most akciósan vennék 22ultrát 130k a nettóban a különbség, a 21fe között és az ultra között.
Az is opció, csak tipródom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest