Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
tolgyesi007 #5877 üzenetére
Nem te adtad és sajnos az admin olyan, hogy nem tudom megmondani, hogy ki.
-
válasz
joefasalasso #5878 üzenetére
Sajnos nincs ilyen és egyelőre nem is hiszem, hogy lesz.
-
-
-
válasz
FirstTripla #5628 üzenetére
Igen.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Márkito #5014 üzenetére
Az mitől van hogy értékelni szerettem volna valakit , ő elfogadta a kérést azonban én mégsem tudtam értékelni, továbbra is csak az szerepelt ott hogy kezdeményeztem az értékelést.
Bug.Ha valami miatt nem tudtad értékelni az üzletfeledet a hardveraprón (nem érkezett meg emailben / privátban az értékelés linkje vagy véletlen kitörölted vagy véletlen a nemre kattintottál, stb.), akkor jelentésként is kérhetsz értékelést.Az üzletfeled HARDVERAPRÓ.hu-s adatlapján a Jelentem mint eladót / vevőt linkre kattints (azt válaszd, amelyik ő volt, ne azt, amelyik te!), és ott az adatok megadása után jelöld be, hogy értékelni is szeretnéd.
Ezt a jelentést a moderátorok feldolgozzák (ezt kérlek várd ki türelemmel, nem azonnal megy), és ezt követően meg kell kapnod a linket az értékeléshez.
-
-
-
-
-
-
-
Vállalt garanciaidőn túli meghibásodás esetén miért engedélyezitek a negatív (vagy egyáltalán bármilyen) értékelés kiosztását?
Mindenkinek lehetősége van értékelni a másikat üzletelés után, ez nincs időhöz kötve.(*)Utólagosan milyen módon biztosítjátok a(z íly módon) jogtalanul kiosztott negatív értékelés eltávolítását?
Ott a jelentés link minden értékelés mellett.Miért nem értesül az eladó az ilyen módon indított értékelés folyamatáról és megtörténtéről?
Nincs lefejlesztve ilyesmi, az adatlapodon láthatod, de 99%, hogy formálisan is tudja az ilyesmit az üzletfelétől.Miért az ártatlanságot és nem a bűnösséget kell bizonyítani ilyen esetekben amennyiben az eladó feltételezhetően jóhiszeműen járt el az adásvétel során?
Ezt így nem értem, nem kell senkinek semmit bizonyítani, értékelik egymást a felek és kész.Hogy valami vidámabb dolgot is mondjak: folyamatban van az egész apró visszaportolása hozzánk, ezzel párhuzamosan egyszerűbb, világosabb és igazságosabb lesz az értékelés is. (* ez lehet hogy időhöz lesz kötve)
-
-
-
-
-
-
válasz
VinoRosso #4691 üzenetére
Csak a kiemelteknek van RSS-e, pl. ez a hardveré.
-
válasz
corevalue #4689 üzenetére
Ha valami miatt nem tudtad értékelni az üzletfeledet a hardveraprón (nem érkezett meg emailben / privátban az értékelés linkje vagy véletlen kitörölted vagy véletlen a nemre kattintottál, stb.), akkor jelentésként is kérhetsz értékelést.
Az üzletfeled HARDVERAPRÓ.hu-s adatlapján a Jelentem mint eladót / vevőt linkre kattints (azt válaszd, amelyik ő volt, ne azt, amelyik te!), és ott az adatok megadása után jelöld be, hogy értékelni is szeretnéd.
Ezt a jelentést a moderátorok feldolgozzák (ezt kérlek várd ki türelemmel, nem azonnal megy), és ezt követően meg kell kapnod a linket az értékeléshez (a spam mappát mindig nézd meg, ha mégsem).
Egyéb funkciókkal (felhasználó jelentése, hirdetés jelentése) nem fogod tudni, ezért kérlek a fentit használd, köszönöm!
-
-
válasz
Alteran-IT #4680 üzenetére
Van rá szabály, szoktunk kérni / figyelmeztetni érte.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest