Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
GIJoe
addikt
Szerintem lassan, lehet kellene egy Mediációs topic, egyre több úgynevezett furcsa vevő ...
Legutóbbi Storym, eladtam egy VGAt 6970 szerintem ennyiért jó vétel.
Kiírtam hogy használt de működőképes, találkoztam a vevővel személyesen
körbenézte, azt mondta rendben illetve, alkudni szeretett volna.
Erre mondtam hogy, no, viszont 3 nap próba helyett legyen egy hét, ha bedöglik a kártya Ennek örült is mert, mondta h nem lesz ideje foglalkozni vele aznap még, mert szét szeretné szedni a coolert megtakarítani... Mondom rendben, erre eszembe jutott este írtam neki Pü-t, hogy én úgy emlékszem hogy ezeket gap padozzák, tehát óvatosan a tisztítással, most visszaír hogy le van törve a hűtőjének, a műanyag pöckei (véletlen érdekes) és neki így már nem kell, és ki sem próbáta (számomra hihetettlen veszek egy VGAt és ki sem próbálom) Na most ugye hülye a helyzet, mert ha még működik is, és kifogtam egy rosszindulatú 1000 mestert akkor akár szét is főzheti a kártyát, nem? Mit javasoltok, korrekt eladói magatartásnak?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest