Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Igazad van, tényleg kínos. És ha csak ez az egy dolog lenne az...Eddig védtem az UHU linuxot,
elnéztem a hibáit, hisz eddigi verziók nem voltak véglegesek. DE! Ma felraktam az újat. És ennek már
nem tudom elnézni a következő dolgokat:
1. Fagy. Interneteztem, erre fogja magát és az egész X leáll. Vissza se lehetett hozni, csak reboot-tal
2. Lassú. Az nem lehet igaz, hogy egy frissen telepített linux lassabb legyen a kb. fél éves XP-nél
3. A lentebb is említett mplayer hiba (nincs hang, de ha elindítasz valami ''hangosat'', akkor megy)
4. Ennél a verziónál sem működik teljesen a hardveres 3D-s gyorsítás. Nálam nagyon lassúak a 3D-s
programok. Persze a saját kezűleg (rc.2-re) felrakott Xfree 4.3.0 esetén csak úgy hasított minden...
5. Nagymértékben lassult a telepítés. Számomra ez teljesen érthetetlen. (az rc.3 kb. 25 perc alatt
felment!)
És ezek csak az első tapasztalatok
Az oprendszer kb. 45 perce van fenn...
Egyszóval teljesen kiábrándultam az UHU-ból. Linux guruktól kérdezem: Milyen linux-ot érdemes
használni egy középhaladó linux usernek? Magyar nyelv előny, de nem szükséges tényező. Az jó lenne,
ha alapból grafikus felület indulna el (hasonlóan az UHU-hoz). Bár abba se halok bele, ha nem így van.
És felférjen max. 3 GB tárhelyre.
Mit ajánlotok? Red Hat? Debian? Egyéb? Választ előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Macska topik
- SSD kibeszélő
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Update 01.23. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest