Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick3D

senior tag

válasz #63718632 #39862 üzenetére

Szuper köszönöm mindenkinek a segítséget! :R
    Ha lesz időm akkor már holnap megpróbálom.
    Visszajelzek majd, hogy sikerült ;)
    (Szándékosan nem írtam erről még mert szerintem csak tünet volt és nem az okozója a bajnak. 3 napos Ubuntun mikor munkálkodtam. Azt írta ki egyszer, hogy nincs elég hely stb... Én meg néztem, hogy mi van?! még van több mint 400GB. Aztán csak erősködött én meg találtam pár megoldást amit végig próbálgattam terminálba. Megjegyzés: IoT 2% volt használatban és a drive 9%-a.
    Aztán kapott egy resit. Itt meghalt a linux de olyannyira, hogy nem is bootolt be. Lenyomtam pár clear cuccot és szerintem valami fontosat is kitörölt. Megismerkedtem a ttyvel. Majd miután nem tudtam bejelentkezni :DDD vissza mentem winre és ott folytattam a munkát. A nap végén mondom megpróbálom még1x és akkor valami csoda történt és bebootolt a linux :D Azóta nem csinált ilyen manővert pedig nyúztam rendesen és azóta ráment több mint 100 giga arra a drivera.
    Ebből arra következtetek, hogy valami a telepítés során ment félre, valószínűleg user error a partíció létrehozása során.)
    #39864tordaitibi : Wao, köszi! Erről nem is tudtam. Be van kapcsolva. Nekem dettó egy ilyen van a biosban is. Most ki lett lőve, ahogy írtad.

Új hozzászólás Aktív témák