Hirdetés
Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
canon: nekünk pixma ix4000 van, azt sem ismeri, de felraktam egy turboprint nevű cuccot, az viszi szépen, szerintem a tiédet is vinni fogja.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nem vagyok arról 100%-ig meggyőződve, hogy ezek nem win-hardverek, aminek a drivereit a gyártó 7 lakat alatt őrzi, nehog más oprendszer alatt használni lehessen...
közben keresgetek:
printer ez alapján mennie kellene.
tévékártya soxerencsét

monnyuk illene midkettőnek automatice mennie... de úgy tűnik, nem lehet minden tökéletes.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Eredeti játékok OFF topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OTP Bank topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs