Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
A Windows-t semmiképp nem mellőzhetem, márcsak a munka miatt sem. Viszont a tv-kimenet kezelése az Ubuntunak jobb, van overscan (azaz kicsit rázoomol a képre), ami egy 51cm-es tv-n nem hátrány. Így Ubuntu alatt nézek filmeket. Még nem adtam ám fel, megtaláltam végre azt a leírást, amit régebben. Annyi minden műszaki dolgot megoldottam már, szeretek kísérletezni is, hát ez sem fog kiba...brálni velem
Úgyhogy elhatároztam, hogy építek egy IR vevőt és meglátom úgy mit csinál, mert találtam egy fórum hsz-t, miszerint az illetőnek is gondjai vannak a Pinnacle vevő + nem Pinnacle irányító párosítással.
Aktív témák
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Kuponkunyeráló
- Synology NAS
- Gaming notebook topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgyhogy elhatároztam, hogy építek egy IR vevőt és meglátom úgy mit csinál, mert találtam egy fórum hsz-t, miszerint az illetőnek is gondjai vannak a Pinnacle vevő + nem Pinnacle irányító párosítással.