Hirdetés
Aktív témák
-
Lacces
őstag
Csíkos esetén: Grafikus driver telepítése nem oldaná meg?
Bejelentkezési képernyő: Van egy program: Ubuntu Tweak-nek hívják ezt letöltöd és elindítod, akkor a szoftverközpont automatikusan felrakja. Szerintem hasznos kis program.
És ott ezt belehet állítani, Login screen menüpont, csak arra ügyelj, hogy ha minden szürke, nem tudsz kattintással befolyásolni semmit, akkor felül van egy lakat jel ( és unlock felirat) , előbb fel kell oldani ezt, és akkor mindent meglehet változtatni benne
.
Meg szerintem elég hasznos program, lehet ezt-azt konfigolni és a felesleges fájlokat (mik például frissítés során töltődtek le) azokat is tudja törölni.A többit paszolom a "pingvines" mestereknek.

Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.