Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
Aktív témák
-
tusi74
őstag
Ja ja.
Vagyis inkább dual-bootosnak. De pl. a Gimp-et nagyon megszerettem. Képet már csak azzal szerkesztek. Már az a furcsa, ha a Paint Shop Pro-ra vissza kell mennem. Már csak az Abbyy miatt van Win-em.
Ami igazából a Linuxhoz láncol, az a sebesség. Olyan, mintha új gépet vettem volna. Nem mindegy, hogy reggel 5 percig bootol a gép, vagy 2 percig.
Mondjuk nekem megvan az az előnyöm, a most kezdőkhöz képest, hogy bár most van először huzamosabb ideig fent Linux, de alapvetően kezelési problémám nincs vele, mert a közelemben mindig volt Linux, csak mindig a szoftvereket vártam. Illetve egy pár ZH-t megírtam parancsokból, igaz az sem tegnap volt. De a parancssor, nem idegen. Egyedül a mai napig ez a sudo-zás a furcsa. Bennem még az van, hogy átjelentkezés-->root stb. Ez még mindig szokatlan, de egyébként menni fog ez. Már csak egy OCR kell, és repül a Vista a levesbe.
Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest