Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Köszi, de ötletem nekem is volna, szaktudásom viszont nincs. Így kénytelen vagyok várni, hogy valaki csomagot csináljon belőle az ubira. Először azt hittem, hogy van csomag, csak én nem találom. Mára világos lett a kép. Valamiféle jogtisztasági probléma (fizetős licenc) van mögötte. Én nem akarnék jogot sérteni, de meg sem vehetem. Mégiscsak botrány, hogy 2011 éveben hang nélkül kell TV-t néznem a linux alatt. Mert egyébként windowsz alatt nyoma sincsen ennek a problémának. Tehát a gondhoz még az "értetlenkedésem" is társul.

Aktív témák
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest