Hirdetés
Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Felettébb egyszerű, fogsz egy usb-t (nem cd-t, az már lassú, lejárt az idő felette
) az Ubuntuból (mert Wubival az van neked) a Rendszer / Adminisztráció (?) alól elérhető az indítólemez készítővel csinálsz belőle egy live usb-t (csak kattintgatni kell) és kipróbálod, hogy neked melyik rendszer megy jobban. -
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szerintem (legalább próbaként) 9.10, nagyon sok frissítés jött már hozzá, nem olyan bugos az (már)
Én az ucsó RC óta azt használom semmi bajom nincs vele... -
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
9.10 nagyon bugos, inkább 9.04 vagy 8.04. 32 bites bőven jó lesz, ha nincs túl sok RAM-od.
Aktív témák
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Automata kávégépek
- Micro Four Thirds
- Android Autót minden mobilra!
- Filmvilág
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) az Ubuntuból (mert Wubival az van neked) a Rendszer / Adminisztráció (?) alól elérhető az indítólemez készítővel csinálsz belőle egy live usb-t (csak kattintgatni kell) és kipróbálod, hogy neked melyik rendszer megy jobban.
Én az ucsó RC óta azt használom semmi bajom nincs vele...