Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
Köszi, na most aztán rendesen összecsaptak az érvek, ahogy elnézem.

Végül még nem volt időm felrakni egyiket sem, de most még mindig nem vagyok biztos benne, melyiket is kéne használnom, mert egyik hozzászólónak a 9.04, másiknak a 9.10 bugos.
Mondjuk ez elég érthető, tökéletes oprendszer nincs. Csak azért nem lenne rossz tudni egy arany középutat.(#23545) Vladi: most ezt a poént nem értem, valszeg valami korábbi vitáról lemaradtam, de hogy jövök én a képbe?
Vagy most mi van? 
(#23550) body007: hmm, köszi, egy ellenkező vélemény.
Már csak dönteni nehéz.
(#23551) n00n: ennyi felesleges időm azért mostanában nincs, hogy a 9.04-et és a 9.10-et is alaposan leteszteljem.
Főleg, hogy nem vágom annyira, konkrétan az én konfigom esetén mi(k) lenne(-ének) az esetleges kritikus pont(ok). -
upszilon
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
"9.10 nagyon bugos, inkább 9.04 vagy 8.04. 32 bites bőven jó lesz, ha nincs túl sok RAM-od."
Tudod ez nem ilyen egyszerű. A 9.10 élből elboldogul a wifimmel, a webkamerámmal. A 9.04 hozzá se szagol ezekhez. Ahogyan a legújabb Suse sem. Csak nézem, hogy itt ajánlgatjátok a régi verziókat, de az ilyesmit valahogy mindig elfelejtitek megemlíteni...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk ez elég érthető, tökéletes oprendszer nincs. Csak azért nem lenne rossz tudni egy arany középutat.

Főleg, hogy nem vágom annyira, konkrétan az én konfigom esetén mi(k) lenne(-ének) az esetleges kritikus pont(ok).