Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- iPad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
body007
üzenetére
Könyvtár / meghatjó ugyanaz, arra gondoltam csak, hogy egyáltalán, fel legyen csatolva, ne kelljen mindig kitallózni. Régebben tuti működött már, bekapcsolásnál ott folt a megosztás fstab-ból...
A jogok elvileg jók, a távoli gépen /data 777 jogokkal van, smb.conf-ban is beállítottam mindent 777re, csináltam smb usert, próbáltam felcsatolásnál is jogokat megadni... és mint írtam is, win alól jó (megnézem mindjárt pontosan), hálózatról megnyitva jó, mount-tal felcsatolva nem stimmelnek a jogok.
gyurman - ha van valami kész működő megoldásod, arra ránéznék, de amúgy köszi, nem fontos elmerülni benne, majd kutatok még

Bár most azon gondolkodom, hogy régebben lehet win-re volt csak samb, linuxon meg nfs...
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest