- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Őőő nem tudtam hogy kell leszedni az atit gondoltam úgy ahogy felmegy.
Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók ott deaktiváltam. Aztán reset és a Megjelenések menüben mindent le is vett alapra. Aztán megpróbáltem egy 9.4-nél korábbi Catalystot a sudoval terminálból de nem ment fel. Aztán 9.4-et ugyan azzal a paranccsal. Az felment->resetet nyomtam. Most próbáltagtom de eddig ahol villogott 1-2 perceket és fagyás közeli állapotba lassult a rendszer most csak 1-et villan és nincs lassulás.
Minden effektet visz megint extrán. De a Rendszer/Adminisztráció/Eszközmeghajtók na ott azt írja nincs aktiválva? Az gáz? Mi van ha aktiválom? Megint felteszi a 9.8-as drivert ami atom villog? Vagy marad ez?
(#16903) Obi-1: Compizzal rég nem foglalkozok, most fel se tettem, mert örülnék ha alapba nem lennének megjelenítési gondok.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest