Hirdetés
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Heló és köszi mindenkinek a segítséget, hozzászólásokat!
Bár nem látszik, ezt a hozzászólást már linux alól írom.
szóval: a hiba valóban a windows leállítása lehetett, mert egy normál leállítás után - bár az alkalmazások/rendszereszközök/NTFS Tools továbbra is hiányzik - automatikusak csatolja az összes ntfs wincsit/partíciót.
1:0sőt egy rövid időre még a pendrive-ot is átta, de azt meggondolta később...
ezek után beáldoztam egy 1GB pendrive-ot, amit amúgy sem használtam, és feltettem rá, hogy az esetleges beállításokkal se kelljen mindig bajlódni.
most itt tartok.
kérdésem a következő:
letöltöttem egy krusader nevű progit, amit lefuttattam/feltelepítettem, de nem tudom használni, mivel nem tudom, hova telepítette (meg nem kérdezte), parancsikont nem csinált, egyszerűen benyelte és kész.
ilyenkor mi van
?
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

?