Aktív témák
-
3aTi3
tag
Köszi szépen mindenkinek a segítséget, végül megint összejött, de fogalmam sincs mitől, mert ugyanazt csináltam csak 5* egymás után, és egyszer összejött
Igen, a vista csinálhat vmit, mert ha újraindítás után rögtön visszamegyek linuxba, úgy működik.ha már lett netem, elkezdtem felhegeszteni a 8.6-os catalyst-ot, aminek a végére azt értem el, hogy a firefox nem indul azóta :S Kiírja h már egyszer meg van nyitva és addig nem indít új ablakot, amíg azt be nem zárom. A rendszerfigyelő viszont nem mutat firefox nevű futó alkalmazást... Újra is indítottam, le is szedtem a ff-t, majd újratettem, de ugyanaz.
Most kicsit elegem lett, pihenek rá egyet.Nem is tudom megéri-e... Remélem egy hét múlva a linux átveszi a windows helyét az egész világon, és akkor van értelme annak amit csinálok

A linux az újdonság varázsát nyújtja, de mikor windowst töltök be, olyan mintha hazaértem volna
jól belakott környezet, tudom mi hol van, és működik is ..
na holnap asszem tiszta fejjel nekiállok és újrahúzom; de azért ha vki tud megoldást a firefoxos problémára, akkor most szóljon. vagy hallgassa el mindörökre.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Apple Watch
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xbox Series X|S
- Google Chromecast topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Igen, a vista csinálhat vmit, mert ha újraindítás után rögtön visszamegyek linuxba, úgy működik.