Hirdetés
Aktív témák
-
3aTi3
tag
Köszi szépen mindenkinek a segítséget, végül megint összejött, de fogalmam sincs mitől, mert ugyanazt csináltam csak 5* egymás után, és egyszer összejött
Igen, a vista csinálhat vmit, mert ha újraindítás után rögtön visszamegyek linuxba, úgy működik.ha már lett netem, elkezdtem felhegeszteni a 8.6-os catalyst-ot, aminek a végére azt értem el, hogy a firefox nem indul azóta :S Kiírja h már egyszer meg van nyitva és addig nem indít új ablakot, amíg azt be nem zárom. A rendszerfigyelő viszont nem mutat firefox nevű futó alkalmazást... Újra is indítottam, le is szedtem a ff-t, majd újratettem, de ugyanaz.
Most kicsit elegem lett, pihenek rá egyet.Nem is tudom megéri-e... Remélem egy hét múlva a linux átveszi a windows helyét az egész világon, és akkor van értelme annak amit csinálok

A linux az újdonság varázsát nyújtja, de mikor windowst töltök be, olyan mintha hazaértem volna
jól belakott környezet, tudom mi hol van, és működik is ..
na holnap asszem tiszta fejjel nekiállok és újrahúzom; de azért ha vki tud megoldást a firefoxos problémára, akkor most szóljon. vagy hallgassa el mindörökre.
Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen, a vista csinálhat vmit, mert ha újraindítás után rögtön visszamegyek linuxba, úgy működik.