Hirdetés
Aktív témák
-
_MaSTeRFoXX_
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam jobb helyet ennek a kérdésnek, de végülis idevág:
Ubuntu Linuxra telepítettem aMule-t. bekonfigolom, oké. Elvileg minden stimmel. Keresnék valamilyen szerveren, de csak 3 darab ide nem illő dolgot hoz be....
Windows alatt működött a dolog, a win alatt megtalált dolgokat itt nem találja meg. Tehát gyakorlatilag használhatatlan. Win alatt az eMulenak az volt a gondja hogy valami miatt túl kevés a merevlemezhely (pedig van 30 giga neki, valami beleszólhat a fájlkezelésbe.) Ezért gondoltam kipróbálom linux alatt...
Mivel itt nem jutottam előre ezért felraktam az xMule-t. Azzal az a gond hogy amikor kapcsolódok egy kiszolgálóhoz akkor bezárul a program (később jön az ablak hogy hiba történt...)
Most tanácstalan vagyok....
Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Villanyszerelés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Apple asztali gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- 3D nyomtatás
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest