Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nekem linux külső vinyón van, amit általában ugyanoda szoktam bedugni, mint ahova a nyomtatót (amit elég ritkán használok). Miután felraktam ubuntu egyik (akkor épp legújabb) változatát, gondoltam ki kéne próbálni felismeri-e a nyomatót... remélem már mindenki elég cinikus vigyorral az arcán ül a gép előtt: igen, kihúztam a linux alól a rendszerpartíciót. A döbbenetes az volt, hogy amit eddig elindítottam programot (böngésző, msn, zenelejátszó, ami másik hdd-ről játszotta a zenét) az tökéletesen ment továbbra is, csak valamiért a nyomtatót nem akarta sehogyse felismerni...
Végül az tett be neki, hogy ikonok is kezdtek furcsán viselkedni, s nyomtam egy ctrl+alt+backspacet. Onnan már nem állt fel, de akkor konzol üzenetekből leesett, hogy mibaja lehet 
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Végül az tett be neki, hogy ikonok is kezdtek furcsán viselkedni, s nyomtam egy ctrl+alt+backspacet. Onnan már nem állt fel, de akkor konzol üzenetekből leesett, hogy mibaja lehet