Hirdetés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nekem linux külső vinyón van, amit általában ugyanoda szoktam bedugni, mint ahova a nyomtatót (amit elég ritkán használok). Miután felraktam ubuntu egyik (akkor épp legújabb) változatát, gondoltam ki kéne próbálni felismeri-e a nyomatót... remélem már mindenki elég cinikus vigyorral az arcán ül a gép előtt: igen, kihúztam a linux alól a rendszerpartíciót. A döbbenetes az volt, hogy amit eddig elindítottam programot (böngésző, msn, zenelejátszó, ami másik hdd-ről játszotta a zenét) az tökéletesen ment továbbra is, csak valamiért a nyomtatót nem akarta sehogyse felismerni...
Végül az tett be neki, hogy ikonok is kezdtek furcsán viselkedni, s nyomtam egy ctrl+alt+backspacet. Onnan már nem állt fel, de akkor konzol üzenetekből leesett, hogy mibaja lehet 
Aktív témák
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Végül az tett be neki, hogy ikonok is kezdtek furcsán viselkedni, s nyomtam egy ctrl+alt+backspacet. Onnan már nem állt fel, de akkor konzol üzenetekből leesett, hogy mibaja lehet