- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Mindless
tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Hat ekezet az sehol sincs a mappanevekben de nem krix kraxok vannak hanem egyszeruen meg se jelenik.
/dev/sda1 /media/sda1 ntfs-3g defaults,locale=hu_HU.ISO-8859-2 0 0 most ez a locale van de volt sima utf-8 is és az se ment

Ja amugy az xfi gond megoldodott!
Most csak az a baj hogy az osst nem tudom a billentyuzet media gombjaival vezerelni, magyarul nem tudok halkitani vagy hangositani. De ha megnyomom a gombot akkor kijelzi a kepernyon a hangero ikont probalkoztam xbindkeys sel is de az nem ismeri meg ha automatikusan fel akarom ismertetni a billentyuleutest. Vmi otlet?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- War Thunder - MMO Combat Game
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Witcher topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most csak az a baj hogy az osst nem tudom a billentyuzet media gombjaival vezerelni, magyarul nem tudok halkitani vagy hangositani. De ha megnyomom a gombot akkor kijelzi a kepernyon a hangero ikont probalkoztam xbindkeys sel is de az nem ismeri meg ha automatikusan fel akarom ismertetni a billentyuleutest. Vmi otlet?