- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Aktív témák
-
dbius
veterán
/usr/lib/opera/plugins=1
/usr/lib/mozilla/plugins=1Ezt a kettőt szerkeszd át és írd át az 1-et 0-ra. Így elméletileg az opera CSAK a /usr/lib könyvtárban lévő flashplugin-nonfree-t fogja használni.
"Namost a rejtett fájlok megjelenítése engedélyezve van, mégse látok lib könyvtárat se. Már megint nem értem."
Megkérdezhetem, hogy mivel böngészed a géped, milyen fájlkezelővel? gnome általában nautilus-t használ erre a célra. A nautilusban úgy tudod a linux gyökérkönyvtárát megnézni, hogy a nautilus ablakának bal oldalán lévő places panelen a file system-et választod ki. ott már látni fogod usr könyvtárat, abban pedig a lib könyvtárat.
A nautilusban külön kell beállítanod, hogy mutassa a rejtett fájlokat, és ezt követően újra kell indítani, hogy ténylegesen mutassa azokat is.
Aktív témák
- Fűnyíró topik
- OLED monitor topic
- Napelem
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Nexus 7 (2013) - ránc: felvarrva
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HP ProBook 440 G6,14,FHD,i5-8265U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest