Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Finwe
őstag
válasz
dr_strange
üzenetére
Nem, megy sajna
Találtam a menüben ilyen Gnome Compiz/ GL desktop cuccost amit be tudok állítgatni és most azt kéne csinálnia amit az xgl/compiz-nak de nem megy. Azt írja, h korlátozva van a vga-m. (azaz korlátozott eszköz, nem klappol a driver)
Lehet csak össze vissza telepítgettem és vmit elszúrtam, majd kezdem előről és manuálisan felteszem az nvidia drivert. (bár sztem ennek menni kéne már....)
Finwe
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Találtam a menüben ilyen Gnome Compiz/ GL desktop cuccost amit be tudok állítgatni és most azt kéne csinálnia amit az xgl/compiz-nak de nem megy. Azt írja, h korlátozva van a vga-m. (azaz korlátozott eszköz, nem klappol a driver)