Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
valamelyik nap gyors akartam lenni, és bíztam benne, hogy az ubi is tud róla... nem igazán akart. a lényeg: wlanon kapom a netet egy routertől. a gép lan portjára rádugtam egy másik routert, amire be akartam ssh-zni... csak nem igazán akart menni, amíg a wlant le nem lőttem. mind a netosztó routernek, mind a rádugottnak 192.168.1.x az ip-je, a netest nem akartam megváltoztatni, mert ahoz több gépen kellett volna mojolni. a másikét nem tudtam, mert gyári default.
a lényeg: vagy a wlan (és az internet) ment, vagy a vezetékes, de internet nélkül. ubuntu 6.10 van rajta. hol/mit kellene beállítani, hogy ha a vezetékes routerre ssh-val felmegyek, akkor az a gépen keresztül, a wlanon kapott netet lássa? vagy amíg azonos alhálón vagyok, esélytelen? a ping is csak akkor ment a vezetékesen, ha -I-vel megmondtam neki, hogy öreg, errefele keresd.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fűnyíró topik
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest