Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ha közben mást is csinál az ember, akkor igen... de tulajdonképpen 1 óra alatt fenn volt a rendszer, fél óra dist-upgrade (lassú net), és onnantól kezdve működőképes. csak nincs testreszabva, mint az előző. nomeg ez a wlan dolog... most ismét vezetékes hálón vagyok, de azt legalább nem kellett telepíteni, bedugtam - működik

mod: hazajöttem, újraindítom a gépet, hogy visszatérjek az előző rendszerhez. olvasom: deactivating network device: ra0... hogyazannya! újra bebootolok, iwconfig: ra0 van, aktív. az előző rendszerből a jelszót átmásoltam, kicsit kommentezgettem az interfaces-t, és hopp, megy a wlan
asszem pörgetek egy párat a lámerszámlálón
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest