- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Akciókamerák
Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Jó egy hete XP SP2 + Ubuntu 7.10 Dual-Boot-al működök. A Pidgin elég érdekes dolgot produkál: Az ICQ-n át küldött fájlok mind hibásak lesznek. A képekre azt írja, hogy nem JPG fájl, a RAR fájlok megnyithatók, de a bennük lévő tartalomnak kb. a fele hibás, stb. MSN protokollon keresztül nincs gond. Portokat az ICQ-nak megnyitottam a routeren, de ha egyáltalán elindul a fájlküldés, akkor az elvileg már nem szólhat közbe... Próbáltam a fájlokat EXT3-as és NTFS partícióra is menteni, hibás volt mind. A Proxy beállításokat is már mindenféle kombinációval próbáltam. Találkozott már esetleg valaki ilyesmivel?
Csak kíváncsiságból: Az XP leállás közben beadta a kulcsot, reseteltem. Ez után az Ubuntuban eltüntek a meghajtó csatolások. Kézzel akartam csatolni a mount parancsal, erre felkínált két lehetőséget: Ha van Windosw a gépen, akkot ott válasszam le "biztonságosan" a meghajtókat, vagy valami ilyesmi, illetve "erőltethetem" a csatolást. Újraindítottam az XP-t, de leállni megint nem volt hajlandó. Acronissal visszahúztam egy korábbi állapotot, ez után szépen elindult és leállt. Ekkor már az Ubuntuban újra lehetett látni az NTFS-s partíciókat is. Szóval sikerült megoldani, csak nem értem, hogy mi történt pontosan. Valaki el tudná magyarázni?
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest