Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Jó egy hete XP SP2 + Ubuntu 7.10 Dual-Boot-al működök. A Pidgin elég érdekes dolgot produkál: Az ICQ-n át küldött fájlok mind hibásak lesznek. A képekre azt írja, hogy nem JPG fájl, a RAR fájlok megnyithatók, de a bennük lévő tartalomnak kb. a fele hibás, stb. MSN protokollon keresztül nincs gond. Portokat az ICQ-nak megnyitottam a routeren, de ha egyáltalán elindul a fájlküldés, akkor az elvileg már nem szólhat közbe... Próbáltam a fájlokat EXT3-as és NTFS partícióra is menteni, hibás volt mind. A Proxy beállításokat is már mindenféle kombinációval próbáltam. Találkozott már esetleg valaki ilyesmivel?
Csak kíváncsiságból: Az XP leállás közben beadta a kulcsot, reseteltem. Ez után az Ubuntuban eltüntek a meghajtó csatolások. Kézzel akartam csatolni a mount parancsal, erre felkínált két lehetőséget: Ha van Windosw a gépen, akkot ott válasszam le "biztonságosan" a meghajtókat, vagy valami ilyesmi, illetve "erőltethetem" a csatolást. Újraindítottam az XP-t, de leállni megint nem volt hajlandó. Acronissal visszahúztam egy korábbi állapotot, ez után szépen elindult és leállt. Ekkor már az Ubuntuban újra lehetett látni az NTFS-s partíciókat is. Szóval sikerült megoldani, csak nem értem, hogy mi történt pontosan. Valaki el tudná magyarázni?
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos cigaretta 🔞
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest