Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
chab7
addikt
Hogy mi van?

(A túláramnál még nem szóltam be mert nem érint és hát mindenki tanulja meg maga minek mi a pontos kifejezése, de hogy egy régebbi gépekre való tök jó kis rendszert így leblamálni mert neked nem jön be... nem mindenkinek pesti forgalmú gépe van, van akinek csendes ki vidéki falucska gépe van. Oda meg miért nem jó a Trabi? Már ha annak nevezhető egyáltalán. Amúgy meg mondj egy bugot, mert én nem találtam eddig benne.)
(#49847) vodkaboy22: Dettó, az xfce felületes disztrókban én is találtam bibiket, lxde alatt eddig nem. És a Trabantomat is feltuningolta

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest