Hirdetés
Aktív témák
-
chab7
addikt
Már az agyam eldobom. Fent van a 12.04 ubuntu.
Eszerint is megcsináltam a megosztást. (Hozzáteszem eddig az itt is ismertetett Nautilus módszerrel csináltam, most kipróbáltam az első metódust is.)
Ezzel a módszerrel már a smb.comf végére beteszi amit meg akarok osztani:[Shared]
path = /home/chab7/Shared
available = yes
browsable = yes
public = yes
writable = yes[Zenék]
path = /home/chab7/Zenék
available = yes
browsable = yes
public = yes
writable = yesde továbbra is az a helyzet, hogy ugyan ékezethelyesen látszik a megosztott mappa mind telefonon, mind XP-n, meg a fájlok is amik benne vannak. De az ékezetes fájolkat továbbra sem lehet másolni

Pedig ezelőtt ugyanez a mappa, ugyanezekkel a fájlokkal működött rendesen
Mi a fészkes fene miatt lehet, hogy látszik a megosztás, ékezethelyes minden, de másolni, törölni etc. csak az ékezet nélküli (Shared) mappából tudok, annak is csak a főkönyvtárából, mert az apk nevű alkönyvtárból már ott sem engedi (hiába nincs a fájlnevekben ékezet).
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Docker konténerizálás
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- Diablo IV
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Játékok
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest