Hirdetés
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Hmm.. Észrevettem hogy valami nem kerek a vga körül, mert röcögtek full képernyőn a youtube videók
Akkor jutott eszembe hogy nincs telepítve hozzá driver
Uccu letöltöttem az amd honlapjáról a legújabbat, de nem kompatibilis a 12.04-el még. Így beaktiváltam a felajánlott zárt meghajtót, és tökéletesen működik
720p tartalmakat is tudok nézni akár, és még mintha gyorsult is volna minden, ahogy kattintok valamire rögtön betölt 
Nem bántam meg a váltást, ez a kwin is szépen teszi a dolgát, patent effektek vannak
Eddig kijelenthetem hogy sokkal jobban tetszik mint a 10.04 
Na de hogy ne csak ömlengjek, valamiért olyan a megosztásom mintha tűzfal blokkolná, nem látszik kifelé, pedig aktív a samba, be is van állítva, de önmagamat se tudom tallózni
samba.conf átnézve, kellene működnie, de mégse.. ufw-t néztem, off
Ötlet?
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor jutott eszembe hogy nincs telepítve hozzá driver
Uccu letöltöttem az amd honlapjáról a legújabbat, de nem kompatibilis a 12.04-el még. Így beaktiváltam a felajánlott zárt meghajtót, és tökéletesen működik
720p tartalmakat is tudok nézni akár, és még mintha gyorsult is volna minden, ahogy kattintok valamire rögtön betölt
samba.conf átnézve, kellene működnie, de mégse.. ufw-t néztem, off