- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
törölt tag
Vettem egy usb-ide átalakítót, nos se win-en, se ubin nem tudtam működésre bírni. win-en látja, de nem mint meghajtót hanem eszközök nyomtatók menüpontban szerepel. Valahol olvastam hogy a partícionálóban (win7) mivel ott is látja, jobb klikk és betűt kell adni a partíciónak, mivel az nincsen neki de nem tudom mert nem engedi. Ubin próbálkoztam vele de ott se csinált semmit. Hogy tudnám működésre bírni? tegnap mivel egyszerre rádugtam a gépre az eredeti vincsivel, kicsit bezavaratta a gépet mert a monitor out of range felirat miatt nemláttam a boot-ot és aszittem megfagyott minden , de egy sima enter segített nos, inkább külső usb-vel csatlakoztatom, külsű táppal. de nem jó valamiért, (egyébként ntfs-re formázott, de nincs meghajtó betűje)
egyébként a win megtalálta a drivert és rendben is van.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest