Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Melack
üzenetére
ahogy írták is, a gwenview képes közvetlen picasára feltölteni, csak fel kell hozzá tenni a kipi-plugins csomagot. bár most legutóbb, amikor próbáltam, akkor nem sikerült csatlakozni valamiért a szerverre, lehet, hogy a g+ fiók miatt van, mert ha azt aktiválja az ember, akkor a picasa albumok átkerülnek oda tulajdonképpen.
egyébként nem oszt az meg semmit.. azt osztja meg, amit beállítasz neki, hogy megossza, sokkal jobb és tisztább a privátszféra kezelése, mint a fb-nak.
jss: ha win7 jellegű szép és látványos asztalt szeretnél, akkor szerintem próbálkozzál meg egy kubuntu-val inkább. kicsit több memóriát fogyaszt, de sokkal egységesebb szerintem, és a felület sokkal szebb a gtk-s ablakkezelőknél.
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NIOH 3
- Google Pixel topik
- 10 millió fölött a NieR:Automata, a Square Enix pedig folytatást sejtet
- Milyen monitort vegyek?
- Jövedelem
- Milyen egeret válasszak?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest