Hirdetés
Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Hoztak hozzám egy pendrive-ot, amivel probléma van.
16GB-os, Emtec márkájú.
Nem volt komolyabb igénybevételre használva (elsosorban filmek hurcolászása), tehát pl. nem volt oprendszer telepitve rá.
Egyszer leformázta a tulaj, azóta Windows alatt (egy ismerös, és én is Win7-el próbáltam) nem elérhető.
Érzékeli a gép, a Win7 pár perc után (!) fel is ismeri, de a lemezkezelő nem mutat semmit.
Eszközkezelőben viszont megtalalható.
Ha rá van dugva a gépre bekapcsoláskor, akkor a boot is megakad, vagy fél percet szorakozik az USB eszköz felismerésével.Most megneztem Ubuntu 11.04 Live alól.
GParted nem látja (csak az egyetlen HDD-t a gépben).
A Disk Utility-ben pedig megmutatnám képben, hogy mit látok, de nem akar menni PrintScreen-el a képernyo lementése.
Hogy lehet a PrintScreen-el lementett képet beilleszteni programba ?
Elsonek nem találtam semmilyen képkezelőt, felraktam a GIMP-et, de azt mondja hogy "No Image Data In The Clipboard to Paste"...
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Formula-1
- talmida: Változások 2. rész
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest