Hirdetés
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
Aktív témák
-
viw
aktív tag
rájöttem!
bár már biztos Ti is...
windózeren élveztem,h. túrhatom a registryt, meg töredezettség mentesítetem, visszaállítottam az adatokat, különböző optimalizáló programokat próbálgattam, vírus kergettem, a csodás csökkentett módban töröltem a törölhetetlent, stb.. egyszóval folyton volt mit szerelni rajta. volt sikerélményem,h. tudok építeni és alkotni!
bezzeg a bunkó ubuntu nem ilyen! nem enged érvényesülni! ha nem cseszem el akkor ez a kis piszok működik magától! de most komolyan! kb. fél éve használok linuxot és azóta van,h. néha unatkozom a gép miatt/mellett/közben! mert műűűűűködik!
szóval azért,h. legyen valami esemény, el kell rontanom! most jött a felismerés, de ez kiakasztó! ez nyomorította meg az életem! igaz,h. a fentiek miatt váltottam, de szerelnem kell! hegesztenem! tettvágy buzog a billentyűzet nyomogató kezeimben! ez a kis szemét meg elvesz minden lehetőséget,h. megmutassam mit tudok!
bosszúból hétvégén telepítek is egy w7-et valamelyik gépre! csak azért is!
Ti is éreztetek már így, vagy csak én vagyok ennyire kifacsart?
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
bár már biztos Ti is...