- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
4 perc 16 másodperc?
(#44521) Nowhereman A 13, 13 darab programot jelent. A lemezkezelőtől a synaptic-on át a szövegszerkesztőig mindennel.
(#44520) Nowhereman Különben presze tudom, hogy tudod van ott root fiók. Meg adja az ember a jelszót és nincs hiány! Csak hát normáls user-nek nincs rá szüksége.
Különben megfogadtam, hogy nem babrálom. Még conky sem. Egyébként is millió a dolgom. Csak kicseszek magammal, ha ezzel foglalkozom.
(#44525) Kendek - "...Azért úgy általában aki a mindenkori Ubuntu kiadást használja az félévente újratelepíti és nem úgy frissíti..." - Bizony. Bizony. A frissítésből rengeteg probléma adódhat. Egy friss reinstall-ból pedig aligha.
Ha elég erős vagyok. Még a 11.10-et is megtartom, amíg támogatják. 2013 vagy mennyi?
(#44526) ViZion - "...Azért néha egy friss telepítés nem árt, már csak a wines gyökerek miatt is megnyugszom, h minden "tiszta"..." - Ezzel én ugyanígy vagyok. De próbálok leszokni róla. Ez a rendszer nem szemetelődik annyira. Eleve nincs is mi szemetelje, ha nem rakok fel állandóan minden sz@rt.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest