Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
- Mit csinál pontosan a Zenity?
- Honnét lehet tudni, ha nincs grafikus felület, hogy melyik csomagot kell telepíteni hogy legyen. pl honnét tudom, hogy az intel chipsetnek és a vesa-nal mi a csomagja?
xserver-xorg-video-intel, xserver-xorg-video-vesa, ez oksa... de honnét tudom hogy ez kell nekem? van valami parancs ami megmondja, hogy mit hiányol?- Ha Synaptic csomagkezelővel telepítek valamit, akkor az ugyebár felajánlja a szükséges komponenseket is hozzá. Ez oksa.. Nade, ha uninstallálok valamit, akkor a komponenseket is leszedi? vagy ilyenkor kiadható a sudo apt-get autoclear vagy autoremove parancs és az ezeket takarítja?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest