Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Blu ray írás és írási hiba
- E-book olvasók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLC programozás
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
válasz
neverDell
üzenetére
Egy Apache szerverrel magában nem is, de ahol már apache van, ott szokott lenni valamilyen file transzfer protokoll is, meg esetleg ssh, vagy vnc.
Az más kérdés, ki mennyire paranoid. Elég sok szolgáltatónál van sima FTP, meg mondjuk nálam is.Amúgy nemtom, én sosem foglalkoztam ilyesmivel, mármint rendszerekbe betöréssel, tehát annyira nem tudom, mit mivel lehet. Az biztos, hogy nem véletlenül emlegetik a biztonsági szakemberek, hogy minél kevesebb nyitott portod és szolgáltatásod legyen kifelé, mert minden ilyesmi sebezhetőség lehet.
@vilmaboy : Zenity fent van?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest