Hirdetés
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
tropico
tag
válasz
vilmaboy
üzenetére
1. "Írtátok, h több féle kezelőfelület létezik" olvasd el inulásnak
2. Így jó lesz?
3. "ha letöltök hozzá drivert, akkor op-nál ...." Driver kiálasztásánál neked (32bit-es Lubuntu esetén) UBUNTU->32bit vagy asszem a Debian ->32bit is jó ebben nem vagyok biztos
4. "A gyakran használt windózos programok...." Ezek amiket említettél mind futnak WINE alatt, de progálgasd ki a progikat neked mi válik be ezek helyett. PL.: winamp --> amarok (sztem sokkal jobb)"Bocsi a sok amatőr kérdésért, de jobb kérdezni..." Nem amatőr kérdések, mert tényleg sok dologra sokszor sokféle megoldás is van. Egyébként a Google a barátod, és ha tudod mit akarsz nagyon nagy segítség. Nagyon, de nagyon sok dokumentáció van a neten (magyarul is) érdemes elolvasni némelyiket, ha van időd. Ezt kezdetnek.
UI: Nem azért linkelem az oldalakat mert lusta vagyok, hanem mert anno én is így kaptam a válaszok egy részét és ezt találom megfelelőnek ált. kérdéseknél. Sok sikert.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest