Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
- Projektor topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Milyen videókártyát?
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
Aktív témák
-
tropico
tag
válasz
vilmaboy
üzenetére
1. "Írtátok, h több féle kezelőfelület létezik" olvasd el inulásnak
2. Így jó lesz?
3. "ha letöltök hozzá drivert, akkor op-nál ...." Driver kiálasztásánál neked (32bit-es Lubuntu esetén) UBUNTU->32bit vagy asszem a Debian ->32bit is jó ebben nem vagyok biztos
4. "A gyakran használt windózos programok...." Ezek amiket említettél mind futnak WINE alatt, de progálgasd ki a progikat neked mi válik be ezek helyett. PL.: winamp --> amarok (sztem sokkal jobb)"Bocsi a sok amatőr kérdésért, de jobb kérdezni..." Nem amatőr kérdések, mert tényleg sok dologra sokszor sokféle megoldás is van. Egyébként a Google a barátod, és ha tudod mit akarsz nagyon nagy segítség. Nagyon, de nagyon sok dokumentáció van a neten (magyarul is) érdemes elolvasni némelyiket, ha van időd. Ezt kezdetnek.
UI: Nem azért linkelem az oldalakat mert lusta vagyok, hanem mert anno én is így kaptam a válaszok egy részét és ezt találom megfelelőnek ált. kérdéseknél. Sok sikert.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest