Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- VR topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
Aktív témák
-
Nya. Azon a gépen bármelyik verzió elmegy, a sima Unity-s Ubuntu vagy a kubuntu ajánlott, de bármelyiket elbírja.
A windóznál mindenképp gyorsabb a rendszer, bootolás, és működésileg is. Az ablakok megjelenési sebessége meg álítható, ha nagyon sebesség kell, akkor meg lepusztítod róla a csicsát, és rakéta. (A tour-hoz meg, annyira azért tényleg nem gyors, max. SSD_vel
)64 bites ajánlott amúgy, a gép is megfelel hozzá.
A partícióméret attól füg, mit raksz fel hozzá. Nekem a Kubuntu full extrásan, mindennel (3gb levéllel) foglal 12Gb-ot, és ez már nagynak számít. Van egy 30Gb-os partíciója, csókolom.
Számolj mellé még (4Gb RAM esetén) egy 8Gb-os swap partíciót (elvileg a fizikai memória kétszerese illik), de igazából 4Gb is elég, meg nekem még amióta 4Gb RAM-om van, nem nagyon nyúlt a swaphez. (Most néztem, hogy a 11.10 -es KUbuntunak nagyobb a RAM fogyasztása... 1,25GB-ot eszik böngészővel
... a Win7 meg két gigát
)VGA driver, az videokártyától függ... valóban szoktak lenni anomáliák, de a legtöbb esetben azért át lehet hidalni. A 4250 meg nem egy vadiúj kártya, szerintem azt már vinni fogja az ATI driver.
Aktív témák
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)
... a Win7 meg két gigát